Při pohledu na vřelé objetí a vášnivé polibky Táni a Vojty by asi jen leckdo hádal, že už jsou spolu osm let. Páreček totiž spíše připomíná čerstvě zamilované hrdličky.

Své neutuchající city si dali najevo v Divadle Ungelt. kam herec a zpěvák přišel podpořit svou o sedm let starší partnerku na premiéru nového představení Skleněný strop. V něm Vilhelmová sice hraje spolu s Jiřím Langmajerem (51) milenecký pár, ve skutečném životě ale její srdce očividně dál patří Dykovi. Proto se na něj také po skončení hry hned nadšeně vrhla.

Před nedávnem se pak lvice dokonce nechala slyšet, že uvažuje o svatbě. „Říkala jsem si, že další svatbu bych chtěla zvládnout do čtyřiceti. A najednou je to za rohem a pořád nic. Klidně bych se vdávala třeba dnes,“ prozradila Blesku Táňa, která byla už jednou vdaná za Pavla Čecháka (42), s kterým má syny Františka a Cyrila.

V roce 2010 se ale během zkoušek k představení Bláznivý Petříček sblížila s Dykem a od té doby jsou nerozluční. V roce 2013 se pak herečka rozvedla a o dva roky později porodila mladšímu partnerovi syna Lojzíka.

VIDEO: Tatiana Vilhelmová promluvila o svatbě s Vojtou Dykem a dětech!

Video
Video se připravuje ...

Tatiana Vilhelmová promluvila o svatbě s Vojtou Dykem a dětech! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
43 fotografií