Doktoři dali herci drsnou stopku a oznámili mu, že za svou ženou do nemocnice nesmí. Hanku Krampolovou přitom převezli před dvěma týdny na oddělení JIP rovnou z domova a ve velmi vážném stavu. „Vážila čtyřicet kilo, poslední týdny jen kouřila jednu od druhé a pila nealkoholické pivo. Byla úplně dezorientovaná a zesláblá,“ popsal médiím rodinný přítel Hančinu kondici.

Lékaři tehdy usoudili, že není žádoucí, aby za pacientkou chodily návštěvy, a to dokonce ani její vlastní muž, a tak není divu, že se o ní známý herec a bavič Jiří Krampol bojí. „Mám o ni strach. Jsem doma sám a nemám si s kým povídat,“ přiznal pro Aha! sklesle. Jenže taková návštěva by mohla Hanku notně rozrušit a také by mohla odvádět její pozornost od vlastní léčby...

Toto řešení je navíc dobré i pro samotného Jirku, i když si to ještě nepřipouští, protože se mu stýská. V roce 2008 mu totiž musel být kvůli nebezpečné arytmii voperován kardiostimulátor, a od té doby se nesmí ani stresovat, ani rozčilovat. Návštěva jeho ženy v nemocnici, ve stavu, v jakém se nyní nejspíš nachází, by mu na klidu určitě nepřidala.

Minulou středu směl Jirka alespoň krátce nakouknout do Hančina pokoje. „Doktoři říkají, že Hančin problém je i dlouhodobé užívání léků proti bolesti. Není to jako chřipka. Až ji pustí domů, bude se ještě muset léčit ambulantně,“ vysvětlil Krampol. Léčení Haničky bude zkrátka ještě během na dlouhou trať…

Po lécích na bolest Hanička sáhla, když si v roce 2012 zlomila koleno a o rok později ještě rameno. Bohužel nedbala příbalových informací, že se při jejich užívání nesmí požívat alkohol. Sedm let vražedné kombinace ji dostalo na nemocniční lůžko. Ovšem podle herce byla už dlouho předtím, než skončila v Nemocnici Na Františku s totálním vyčerpáním organismu, jako mátoha! „Několik měsíců jen ležela a vytrácela se jí chuť do života,“ prozradil Krampol Blesku smutně.

Prozatím opuštěný umělec proto zahání samotu třeba návštěvami obchodů, jelikož je z něj teď muž v domácnosti na plný úvazek, a minulý týden se dokonce vydal na křest prvního CD Radima Flendera v K.U. baru Lounge. „Musel jsem mezi lidi. Potkat se se známými, popovídat si a na chvilku zapomenout, že ne vždy se člověku daří a že ne vždy se může jenom usmívat,“ svěřil se Blesku životem zkoušený herec.

VIDEO: Krampol o manželce Hance, která dál leží na JIP: Ztratila chuť žít!

Video
Video se připravuje ...

Krampol o manželce Hance, která dál leží na JIP: Ztratila chuť žít! David Turek

Fotogalerie
43 fotografií