Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pády Hany Krampolové: Krádež v obchodě, pády v opilosti i útěk z léčebny

/
  • Pády Hany Krampolové: Krádež v obchodě, pády v opilosti i útěk z léčebny
    4. března 2019 ● 20:45

    Ve velmi vážném zdravotním stavu byla na JIPku umístěná manželka herce Jiřího Krampola (80) Hana (58). Denně prý vykouřila 100 cigaret, nejedla a vyhubla na 40 kg. Její životní jízda je jeden skandál za druhým. Vše přežila a zvládla jen díky nekonečné trpělivosti svého manžela.

  • 1.

    Nevinné začátky

    Bývalá učitelka v mateřské školce začala vyvádět před deseti lety. Předtím byla reprezentativní ženou slavného muže a nic nenasvědčovalo tomu, že skončí jako troska s velkými zdravotními problémy a bude bojovat o život.

    Jiří a Hana Krampolovi
    Autor: Archiv Blesku

  • 2.

    Nepovedené plastiky

    V roce 2009 se rozhodla, že si nechá omladit obličej a odsát přebytečný tuk z těla. Ale dopadlo to katastrofálně. Po liftingu měla na tvářích viditelné jizvy a pigmentové skvrny, kromě toho i nesouměrně odulou hlavu. I když žádala nápravu, nikdy se do původního nebo lepšího stavu její obličej nevrátil.

    Hana Krampolová
    Autor: Foto: Archiv Blesku

  • 3.

    Krádeže v obchodech

    V roce 2011 byla Hanka přistižena při krádeži v obchodě. Odnesla si dvoje sluneční brýle, korkový podtácek se zvířecím motivem, rozprašovač na voňavky a aromatické oleje v hodnotě 500 korun, ale jaksi zapomněla zaplatit. Přivolaná policie jí uložila pokutu.

    Hana Krampolová
    Autor: Foto: Profimedia.cz, archiv

  • 4.

    Propadla hazardu

    Manželka Krampola v jednu dobu propadla hazardním hrám a automatům, kde prohrávala nemalé částky. Proto herec odmítal v doprovodu manželky chodit na akce do heren nebo casin, aby ji to nelákalo.

    Hanka Krampolová
    Autor: herminapress.cz

  • 5.

    Zranění v opilosti

    Krampolová měla kvůli nadměrnému pití alkoholu spoustu zranění, která si přivodila při pádech. V nemocnici skončila s poraněným kolenem, zlomeninou nohy, kotníku nebo ramene. Bohužel nikdy pravidelně nerehabilitovala, a tak se její končetiny nedostaly do původního stavu. Jednu dobu měla nehybnou ruku.

    Hanka Krampolová
    Autor: Foto Blesk – Hana Höschlová

  • 6.

    Útěk z léčebny

    Před rokem a půl se Hanka rozhodla, že skoncuje s alkoholem, který kombinovala s prášky a nastoupila do lázní Mšené, aby se závislosti zbavila. Vydržela tam pouhé dva dny. Odešla podle svých slov kvůli zubům, které jí měli opravit.

    VIDEO: Z Krampolové je troska: Nepovedené plastiky, zlámané ruce a roky léčby!

    Video
    Video se připravuje ...

    Z Krampolové je troska: Nepovedené plastiky, zlámané ruce a roky léčby! Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová

    Manželka Jiřího Krampola (78) Hana (56) skončila na psychiatrii! Kvůli koktejlu z prášků a chlastu.
    Autor: Profimedia.cz, archiv Blesku

    Fotogalerie
    36 fotografií

     

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 9

fido2: Jste povrchní ossel....

(14. 04. 2019 12:20)

fido2: Sluší jí to...kde je poslední foto? Asi chtějí prohloubit její depresi. Aby ty pisálky někdo neo.dbouchl jako toho Kuciaka.

(14. 04. 2019 12:18)

hejhej: 1912: Vyčerpaná z nic nedělání, chlastu a cigaret - lemra.

(05. 03. 2019 19:56)

Slunko11: Hana Krampolova je bohuzel dalsi v poradi s hranicni poruchou osobnosti...Ono priznat,ze mam tezkou formu poruchy osobnosti se jaksi nenosi...Nekteri znami lide to skryvaji pod ruzne obecne deprese a vycerpani,kolapsy...Ale primarni diagnoza je zrovna jako napr.u Bartosove a Pomejeho HRANICNI PORUCHA osobnosti.Tragedie pro dotycneho a peklo pro ostatni...

(05. 03. 2019 05:19)

blabolimtakatak: Jak je zvykem u bulvárních zmetků s kachními žaludky, hlavně, že to kliká a sype na úkor cizího neštěstí! Ráno napíší, že má 30% šanci na přežití a v noci už perou špinavé prádlo. Hnus k zblití!

(05. 03. 2019 00:41)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy