Trojnásobná maminka z Houstonu Xochytl Greerová za operace utratila 19 tisíc liber (cca 570 tisíc Kč), dostala ale slevu od plastického chirurga, protože se rozhodla svou proměnu zdokumentovat pro americkou televizní stanici ABC. Jinak by za operace utratila o 11 tisíc liber více (cca 900 tisíc Kč)! S výsledkem je naprosto spokojená a její vlastní dcera si ji prý s vévodkyní na obrázcích plete.

Xochytl prodělala operaci dříve zlomeného nosu, nechala si vyplnit rty a podstoupila liposukci břicha a stehen. Nakonec se nechala přemluvit i pro zpevnění pozadí, výplň pod očima, výplň čelisti a botox. Z výsledku je naprosto nadšená. „Když se podívám do zrcadla, jsem konečně šťastná. Vidím sebe, ale lepší verzi sebe," prozradila Xochytl po zotavení z operací. 

Se změnou začala přibližně před dvěma lety, poté co se jí narodila dcera Isla. Neměla žádné sebevědomí a cítila se, že i přes jakékoliv množství make-upu a pěkných šatů nikdy nebude vypadat "prezentovatelně". V tu dobu se rozhodla, že se svým vzhledem pokusí co nejvíce přiblížit vévodkyni ze Sussexu.

„Vždycky se mi Meghan líbila. Přijde mi jako velmi elegantní člověk, dá se s ní dobře ztotožnit a ke všemu je nádherná," vysvětluje důvod, proč se rozhodla zrovna pro Meghan.

Nyní se několik týdnů po poslední operaci svěřila, že když její dcera Isla někde vidí obrázek manželky prince Harryho (34), křičí 'maminka, maminka'. „Konečně se cítím, že se zase můžu ukázat světu. Není ani potřeba tolik make-upu, stačí pěkné šaty a cítím se krásně. Vím, že nevypadám úplně stejně jako Meghan, ale vidím hodně podobných rysů, jako je třeba můj nos," dodává Xochytl. 

Se svou prací je spokojen i její plastický chirurg Dr. Rose. Meghan Markleová je bezpochyby jedním z nejznámějších členů královské rodiny. Objevuje se neustále v médiích a je nádherná, takže lidé touží mít stejný nos jako ona. Xochytl říká, že se cítí skvěle a má hodně sebevědomí, to je kouzlo plastické chirurgie. Už předtím vypadala jako Meghan, ale teď ještě mnohem více," prozradil v dokumentu pro stanici ABC. 

Na její podobu s vévodkyní Meghan Markleovou se můžete podívat v naší galerii. 

VIDEO: Harryho Meghan je těhotná: Bříško si pořád kryje! Podívejte se na video!

Video
Video se připravuje ...

Harryho Meghan je těhotná: Bříško si pořád kryje! Podívejte se na video! Reuters

Fotogalerie
59 fotografií