Speciálně vycvičená policistka, která měla za úkol chránit vévodkyni Meghan Markle, je v pořadí už třetí osobou, která kvůli bývalé americké herečce opouští služby královské rodiny.

Před ní z Kensingtonského paláce loni odešla Meghanina osobní asistentka Melissa Touabti a spekuluje se, že na vlastní žádost chce skončit také sekretářka Samantha Cohen, která pro královskou rodinu pracovala více než 17 let.

Nyní se ukázal pravý důvod, proč Meghan opustila její ochránkyně a tělesná stráž. „Na rozdíl od někoho, kdo vyrostl v královské rodině a je zvyklý na velmi blízkou ochranu od útlého věku, to pro ni (Meghan – pozn. red.) může být omezující. I když byla slavná herečka, mohla si pořád dělat, co chtěla, a pohybovat se volně. Ale ve své současné roli si nemůže chodit, kam chce bez týmu svých bodyguardů, a to je masivně omezující nátlak na někoho, jako je ona,“ řekl zdroj The Daily Telegraph.

Podle něj bodyguardka na Meghan příliš tlačila, aby se více stranila lidí z davu a chovala se přesně podle královských pravidel. Pro Meghan byl její přistup silně omezující, což jí nevyhovovalo.

Policistka přitom loni převzala pozici hlavního důstojníka ochranky pro manžele ze Sussexu, kterou léta vykonával dlouholetý seržant a bodyguard prince Harryho (34) Bill Renshaw. Ve své roli ale žena nezůstala ani rok... 

VIDEO: Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle!

Video
Video se připravuje ...

Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle! Reuters

 
Fotogalerie
90 fotografií