Rytmus se do Jasminy Alagič bezhlavě zamiloval po rozchodu s Darou Rolins. O těhotenství oblíbené moderátorky se spekulovalo dlouho, ale až na Štědrý den se zamilovaný pár pochlubil dlouho očekávanou novinkou.

Ani jeden z nich se netají, že po společném dítěti touží už dlouho a oba se na to i důsledně připravují. Rytmus už pro rodinu koupil obrovský dům na Slovensku a chystá se i svatba. Patrik je těhotné Jasmině obrovskou oporou a dal to najevo i při první kontrole na ultrazvuku.

Zamilovaný pár se podle webu Extra.cz pochlubil i první návštěvou ultrazvuku. „To je hlava?“ ptala se dojatá Jasmina lékařky. „Ano, to je hlavička,“ ujistila ji doktorka. „Jééé,“ neodpustila si dojatá nastávající maminka. Nebyl by to ale Rytmus, kdyby se to vše obešlo bez sprostých slov. Jak už je u Rytmuse dobrým zvykem, hned si na zveřejněné fotce zanadával. "Nekraďte mi videa... vy ukecaní koko*ovci," doplnil ke snímku a poetiku tím poněkud zkazil. Drsný muzikant aspoň prozradil i to, že to byl jeden z nejkrásnějších dní v jeho životě.

 

Fotogalerie
36 fotografií

 

  VIDEO: Rytmus už je v balkánské rodině Jasminy Alagič! Požádal tchána o její ruku?

Video
Video se připravuje ...

Rytmus už je v balkánské rodině Jasminy Alagič! Požádal tchána o její ruku? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík