U jedné fotky z jejich idylické dovolené, kde Lola, jak Dara přezdívá své dceři Lauře, pózuje v jakémsi obchůdku s hračkami, se objevilo hned několik překvapených dotazů, jak je vlastně možné, že takhle malé děvčátko není ve škole. Přece jenom je teď ve všech vzdělávacích ústavech pololetí a uzavírají se známky. „Neměla by být ve škole?" podivovali se a naznačovali, že coby dcera slavné osobnosti má Laura zřejmě nějaké výhody nefér k ostatním dětem.

To byla ovšem voda na Dařin mlýn! Slavná slovenská zpěvačka, jak má ve zvyku, na to okamžitě zareagovala svým dalším příspěvkem. Tentokrát nasdílela snímky s dcerou, kterou má se zpěvákem a kytaristou kapely Wohnout Matějem Homolou (45), u jídelního stolu pravděpodobně v době oběda. Rozkošná Lola na fotkách bezstarostně dovádí s maminkou, a rozhodně to nevypadá, že by se kvůli pololetnímu vysvědčení nějak trápila. „Ptáte se na to každý rok,“ povzdechla si Dara na Instagramu otráveně. „Takže: Lola má vždycky, když jsme na Bali, individuální měsíční studijní plán,“ zdůrazňuje.

Dále přibližuje jejich každodenní rituál, se kterým se na sociálních sítích nesvěřuje -  každé dopoledne její roztomilou dcerku čeká vyučování. Látku na učení, a stejně tak i testy, kterými kontroluje, jak si danou látku Lola zapamatovala, jim zasílá třídní učitelka pomocí e-mailu. „Zrovna dnes psala Lola jednu písemku z vlastivědy, zítra ji čeká čeština. Je to šikulka a díky tomu jsme extrémně šťastné, že jí něco takového její škola umožní. Nechceme víc provokovat, ale ano, tady na Bali je VŠECHNO, dokonce i to učení zábava.“

Pro malou holčičku to musí být přímo úžasná výuka, jak se shodují zpěvaččini fanoušci. „Taková škola v přírodě," vtipkoval dokonce kdosi. Přesto se najde pár rýpavců, kteří si neopustí poznamenat, že kdyby šlo o někoho obyčejného a ne o potomka celebrity, nikdy by její učitelé na takovýhle systém během pololetního uzavírání známek nepřistoupili.

A to ani v případě tak nadaného děvčátka, jakým Lola bezpochyby bude - zpěvačka a expartnerka rappera Rytmuse (42) totiž v několika dřívějších rozhovorech zmínila, že ze školy nosí jen samé jedničky. „Když je ale člověk veřejně známý a má peníze, všechno jde,“ podotýká ironicky jedna uživatelka.

VIDEO: Dara krátce po rozchodu s Rytmusem také odjela s Lolou na dovolenou - tehdy ovšem individuální studijní plán nepotřebovala, do Dubaje letěly o prázdninách

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins po rozchodu: S dcerou Laurou se teď chystáme na dovolenou! Thomas Kruchina, Aleš Brunclík

Fotogalerie
56 fotografií