„Ať je tento den šťastný, plný lásky, pokoje a pocitu štěstí, který prožíváme v takto neobyčejně obyčejných chvilkách. Dotyk, objetí, úsměv a pěkné slovo jsou zadarmo, a i tak mají největší cenu. Tak ať je toho všeho dost pro všechny,“ popřála na sociální síti svým fanouškům Dara krásné Vánoce a připojila fotku, na níž je zachycena spolu s dcerou Laurou (10), kterou má se zpěvákem Matějem Homolou (45).

Jenže právě Štědrý den si její expřítel se svou novou partnerkou zvolili k tomu, aby do světa vyvolali novinku o tom, že čekají prvního společného potomka. A to samozřejmě zpěvačka, která s Patrikem Vrbovským alias Rytmusem žila sedm let a kdysi po miminku s ním toužila, nemohla nechat bez odezvy. Na profilu tedy zveřejnila ještě jeden snímek, na kterém na všechny (a zřejmě hlavně na expartnera) vyplazuje jazyk! 

„...A ať jsou v první řadě Veselé!“ doplnila své předchozí vánoční přání u rádoby veselé fotky, která ale v souvislosti s prohlášením Rytmuse a Jasminy působí spíše jako dětinská snaha páru vzkázat, co si o nich myslí. Otevřeně se už zřejmě vyjadřovat nechce, jelikož se jí to v minulosti nevyplatilo a rapper i jeho fanoušci ji nařkli z toho, že je zahořklá a závidí mu nový vztah. „Chci si v sobě uchovat to dobré. V srdci i v paměti. Úsměv na tváři a mír. Jsou věci, ke kterým se však člověk nemá vracet,“ zhodnotila vše nedávno Rolins v rozhovoru pro Top Star Magazín, která se rovněž netajila tím, že v současnosti se s Patrikem už vůbec nebaví a jejich vztah je na bodu mrazu.

I když mezi nimi už došlo na řadu nepěkných slov a ústrků, zpěvačka už je zřejmě se sledem událostí smířená. Nejen s rozchodem, ale i tím, že si za ni Vrbovský našel vzápětí mladší náhradu v krásné moderátorce SuperStar a zhruba po půlroční známosti už se stihli zasnoubit a ještě ke všemu nyní čekají rodinu. Vždyť to byla právě Dara, kdo všechno tohle předvídal ještě v době, kdy Rytmus s Jasminou tvrdili, že je mezi nimi jen přátelství.

VIDEO: Dara Rolins po rozchodu s Rytmusem. 7 let předstíral, že je někdo jiný?

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins po rozchodu s Rytmusem. 7 let předstíral, že je někdo jiný? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„Po sedmi letech společného života, všech slovech, písničkách a vyznáních v nich se přece nemůže nikdo divit, když řeknu, že mi to na chvíli přišlo líto. To je celé. To však neznamená, že nebudu první, která mu bude gratulovat, když Jasmínu požádá o ruku. Svatba a dítě je přece happy end, který si zaslouží každý pohádkový příběh,“ uvedla již v létě v rozhovoru pro slovenský Nový Čas, jak se ke všemu staví. Teď by tedy měla svým slovům dostát a páru skutečně pogratulovat!

„Myslím, že je ten správný čas na to, abych se s vámi podělila o jeden z nejkrásnějších darů, jaké může člověk dostat. Tyto Vánoce trávíme s Páťou dva, ale už ty příští nás bude o jednoho víc,“ odhalila totiž Alagič na Instagramu na Štědrý den a nastávající tatínek se také nezapomněl ozvat: „Nejkrásnější dárek v mém životě. Naše první a poslední Vánoce ve dvojici. Miluju tě, mamino!" 

Fotogalerie
95 fotografií