„Myslím si, že na obou stranách se nám ulevilo. Mně tedy rozhodně, protože jsem cítila už dlouhodobě, že to není úplně ono,“ promluvila blondýnka v rozhovoru pro Top Star Magazín o krachu vztahu s Patrikem Vrbovským alias Rytmusem. Ten pár oznámil již v březnu a údajně k němu mělo dojít ještě dříve.

Přesto je to pro zpěvačku jedna z nejdůležitějších událostí, která ji v tomto roce potkala. „Chci si v sobě uchovat to dobré. V srdci i v paměti. Úsměv na tváři a mír. Jsou věci, ke kterým se však člověk nemá vracet,“ popsala, jak chce na rappera vzpomínat. A to i přesto, že kvůli němu letos musela spolknout nejednu hořkou pilulku.

Nejenže se dal dohromady s moderátorkou Jasminou Alagič (29), a dokonce se s ní stihl už i zasnoubit, ale především s ní velmi vehementně cukruje na sociálních sítích, vykřikuje do světa své štěstí a tváří se, jako by takovou lásku dosud nepoznal. Navíc se tváří, jako by chtěl na Rolins úplně zapomenout, což by ranilo asi každou ženu. Smazal dokonce písničku, kterou pro ni složil. Když pak přiznala, že ji to ranilo, vyčetl jí, že mu šlape po štěstí a jen závidí. „Daro, k čemu je ti to dobré? Moc tě prosím, nech nás už žít s Jasminou naši lásku. Je to choré. Přeju ti novou lásku a pokoj,“ opřel se do ní.

Něco takového Dara opravdu ani v nejmenším nečekala. „I když jsem si myslela, že zůstaneme hodně dobrými přáteli, protože tak jsme se i rozešli, náš vztah je teď na bodu mrazu,“ potvrdila nyní, že jejich rozepře se zatím stále neurovnaly. „Na druhou stranu, takový je život. Je to stav, který přirozeně nastal. Nijak mě to netrápí. Hlavu svěšenou v dlaních opravdu nemám. Jedeme dál,“ dodala pro Top Star Magazín.

Slovenka ale možná přece jen doufá, že se její expartner ještě umoudří a z nich budou zase přátelé. Vždyť kdysi válčila i s dalším bývalým, otcem své dcerky Laury (10), Matějem Homolou (45). Dnes už ale opět vycházejí normálně.

VIDEO: Dara Rolins po rozchodu s Rytmusem. 7 let předstíral, že je někdo jiný?

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins po rozchodu s Rytmusem. 7 let předstíral, že je někdo jiný? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
72 fotografií