Britští sázkaři vyvolali svými nově vypsanými kurzy na královskou rodinu spekulace o možném přírůstku do rodiny prince Williama a vévodkyně Kate. Na to, že Meghan nebude jediná, kdo na svět přivede budoucího následovníka trůnu, vypsali kurz dva ku jedné. Britští občané tedy očekávají, že Kate v roce 2019 s velkou pravděpodobností oznámí své těhotenství.

Kate Middleton s manželem v současnosti vychovávají tři děti. Prince George (5) a Louise (8 měsíců) a princeznu Charlotte (3). V případě, že by se další těhotenství potvrdilo, byl by jejich nejmladší potomek šestým v řadě s nárokem na trůn.

Ovšem pokud by to byla pravda, dvojice by si dost pospíšila. Vždyť mezi Georgem a Charlottou měli prodlevu dva roky. Ještě delší pak bylo období, než se narodil princ Louis. Je tedy velmi nepravděpodobné, že by Kate, po osmi měsících od posledního porodu, byla znovu v očekávání.

Ani samotná manželka prince Williama na nových fotografiích nevypadá, že by se snažila schovávat rostoucí bříško. Navíc, vzhledem k faktu, že se v posledních dnech veřejně objevuje na veřejnosti, to vypadá, že zatím v očekávání není. V předchozích těhotenstvích totiž trpěla velmi vážnými ranními nevolnostmi a zůstávala převážně doma. 

Bude tedy rok 2019 spíše rokem Meghan a Harryho (34)? Nebo je zastíní oznámení nového přírůstku do rodiny Kate a Williama? Sázkaři věří překvapivě spíše druhé variantě.

VIDEO: William a Kate představili třetího potomka Louise! 

Video
Video se připravuje ...

William a Kate představili třetího potomka! Youtube/The Royal Family Channel

Fotogalerie
78 fotografií