Osvědčená nemocnice St Mary’s Hospital v Paddingtonu v Londýně, kde vévodkyně Kate přivedla na svět nejdříve prince George, pak princeznu Charlotte a nakonec prince Louise, se nabízí k tomu, aby v ní rodila i další členka královské rodiny Meghan Markle.

Jenže v sázce je také další porodnice Frimley Park Hospital v Surrey, která je o hodně blíž jejich novému domu Frogmore Cottage. Ta je totiž jen zhruba 26 kilometrů daleko a cesta autem trvá kolem 30 minut.

Oproti tomu porodnice St Mary’s Hospital, kde se narodil také sám princ Harry a starší bratr William, je asi hodinu jízdy autem od domova a navíc by se nastávající rodiče museli dostat skrz hustou dopravu v Londýně.

Pokud by si Meghan nakonec skutečně vybrala nemocnici Frimley Park, nebyla by první z královské rodiny, kdo by tak učinil. Před lety tam manželka prince Edwarda Sophie porodila obě své děti, Lady Louise a Jamese. Při porodu dcery nastaly komplikace a vévodkyně málem zemřela, jelikož se její dcera narodila asi o 11 týdnů dříve, ale místní lékaři jí zachránili život.

Fotogalerie
68 fotografií