Zatímco mnoho lidí si myslí, že miminko by se mělo narodit během března nebo dubna, sázkové kanceláře tipují únor.

Je to rychle se zvětšující těhotenské břicho vévodkyně Meghan, které zvýšilo spekulace, že je ve skutečnosti mnohem dál ve svém těhotenství nebo čeká dvojčata. A tak nyní měsíc únor vede v sázkách na termín porodu,“ řekl mluvčí Bookmakers.tv.

Sázky na únor se zvýšily poté, co se Meghan pochlubila bříškem o vánočních svátcích. Lidé kromě termínu porodu také sázejí na jméno nového člena královské rodiny. Na prvních příčkách je Diana, Arthur a Victoria s kurzem 12:1. Další sázky padají také na tip, že vévodkyně porodí dvojčata.

A zatímco Británie se postupně připravuje na příchod dalšího princátka či princezničky, rodina Meghan Markle řeší zcela jiné záležitosti. Pořád nemůžou rozdýchat úpěnlivé mlčení a ignoraci ze strany Meghan. Ta od svatby nemluví se svým otcem Thomasem Marklem, což jí v posledním rozhovoru vyčetla její nevlastní sestra Samantha.

Do nového roku jí vzkázala, že by jejím předsevzetím měla být upřímnost a že by měla vzdát hold těm, kteří jí nejvíce pomohli – jako její otec. Neodpustila si ale i malé rýpnutí. „A samozřejmě bych přidala víc čokolády, aby si osladila své rozpoložení v novém roce,“ dodala Samantha, která se snaží Meghan přimět, aby otce kontaktovala.

Fotogalerie
58 fotografií