„Všechno muselo být idylické jako loni. Vzhledem k tomu, co všechno se za celý rok událo, to ovšem bylo divné a nepříjemné. Ale královna dala jasně najevo, že žádná jiná alternativa nepřichází v úvahu,“ takhle popsal chování vévodkyň při návštěvě vánoční mše deníku The Sun zdroj blízký královské rodině. A skutečně tomu tak bylo. Především Kate a Meghan se předvedly v přátelské náladě a rozdávaly úsměvy na všechny strany.

U mše, na kterou se členové královské rodiny vydali do místa venkovního sídla královny, samozřejmě nemohli chybět všudypřítomní fotografové, kteří z této akce zveřejnili spoustu fotek a videí. A právě při prohlížení videí si jeden pozorný divák všiml, že s Meghan nemá problém Kate, ale pravděpodobně spíše její manžel, princ William!

Ve videu můžeme vidět královnu Alžbětu II. (92), prince Charlese (70) a celou "úžasnou čtyřku", jak se Meghan, Kate, Williamovi a Harrymu v Británii přezdívá, opouštět kostel panny Marie Magdalény v Sandringhamu. V jednu chvíli se Meghan obrátí na svého švagra, prince Williama, ve snaze navázat konverzaci. Ten se ale očividně nechce s Meghan o ničem bavit, a aby si zachoval dekorum, věnoval se raději úpravě své šály okolo krku a dělal, že si toho ani nevšiml.

Podle fanoušků královské rodiny William ignoroval Meghan záměrně. Mezi těmito dvěma totiž údajně panuje nevraživost již od doby, kdy se William na adresu Meghan vyjádřil s pochybnostmi, jestli je to ta pravá polovička pro jeho bratra. Jestli ale nevraživost přeskočila z Kate i na Williama či naopak, se asi v nejbližší době jen tak nedozvíme.

Fotogalerie
99 fotografií