Vévodkyně ze Sussexu zatím oficiálně neoznámila, v kolikátém je měsíci a kdy přesně by princi Harrymu (34) měla porodit první dítě. Ovšem podle informací britských médií by měl odhadovaný termín porodu být v březnu či dubnu 2019. Tím pádem by Meghan teď byla už zhruba v šestém měsíci.

Ostatně její bříško už je opravdu znát, a tak by na tom nebylo nic divného. Ovšem podle aktivit brunetky by si nikdo netroufl odhadovat, že už jí zbývá posledních pár měsíců těhotenství. Dokonce se tak už ozývají i názory, že by měla zvolnit tempo.

„Někteří členové personálu a pomocníků ji nabádají, aby trochu zpomalila, zřejmě si toho bere na sebe až moc,“ cituje web Expres.uk britského odborníka na královskou rodinu Russella Myerse. Vévodkyně tak už zřejmě dostala varování, zatím se tím ale moc neřídí.

Během požehnaného stavu se stihla účastnit svatby princezny Eugenie (28), odletět s Harrym na cesty po Austrálii i Novém Zélandu a stále se objevuje na veřejných akcích a plní své povinnosti coby členka královské rodiny. Kromě toho se věnuje mnoha charitám a nehodlá s tím přestat ani v novém roce.

Skoro se zdá, jako by se snažila srovnat krok se samotnou královnou Alžbětou II. (92), která je patronkou více než 600 organizací a charit. V poslední době si ale uvědomuje svůj věk, a tak část práce svěřila mladším ročníkům.

Jistě by ale nechtěla, aby měla všechno na triku právě Meghan, zvlášť pokud by tím ohrozila své nenarozené dítě. Obě dámy už se tak kvůli aktivitám novopečené vévodkyně sešly během prosince na čaji v Buckinghamském paláci a probíraly její roli ve ‚Firmě‘.

VIDEO: Těhotná Meghan si v jednom kuse kryla bříško! Proč asi?

Video
Video se připravuje ...

Harryho Meghan je těhotná: Bříško si pořád kryje! Podívejte se na video! Reuters

 

Fotogalerie
134 fotografií