Než se Markle zamilovala do člena britské královské rodiny, kromě herectví se věnovala také svému blogu s názvem The Tig Tag. Ten už sice musela smazat, ovšem útržky z něj přece jen na hladinu opět vyplavaly. Mimo jiné i rozhovor Meghan s libyjskou princeznou Aliou Al Senussi.

V něm se americká herečka zamýšlela nad tím, jaké to je patřit k monarchii a jak se realita liší od skutečnosti. „Malé holčičky rády sní o tom, že jsou princeznami. Já například jsem vždycky chtěla být She-Ra, princezna moci," prozradila Meghan, že jako malá holčička vzhlížela k ikonické postavičce z komixů i animované pohádky z roku 1985.

Podle ní pak ale i mnohé dospělé ženy podléhají podobným fantaziím. „Zdá se, že si chtějí tu dětskou představivost uchovat," podotkla a vytasila se s příkladem, který dnes působí dost ironicky. Před čtyřmi lety si totiž rýpla do vévodkyně Kate, která se přitom nedávno stala její švagrovou.

Fotogalerie: Královská podívaná: Slavnostní křtiny…
22 fotografií

„Jenom se podívejte na tu pompu a okázalost a poměry okolo královské svatby či nekonečné debaty o princezně Kate," řekla tehdy Meghan, jako by naznačovala, že s takovým zvláštním zacházením moc nesouhlasí. Ještě ke všemu popletla titul, jelikož Kate je coby manželka prince Williama (35) vévodkyní, nikoliv princeznou. Tou by byla, pokud by se do královské rodiny nepřivdala, ale narodila.

Není pochyb o tom, že dnes už by takovou „botu“ neudělala. Vždyť teď už je i ona sama vévodkyní a je ve stejné situaci jako Kate. Sotva dva roky poté, co zveřejnila článek o princeznách, se totiž seznámila s princem Harrym a zamilovala se.

Když jejich vztah začal být vážný, smazala blog i účty na sociálních sítích. V květnu se pak za prince provdala a od té doby je Kate, kterou si kdysi tak trochu dobírala, její švagrová. Kromě toho jsou prý obě ženy velmi blízké kamarádky a často si volají.  Tomu se říká obrat o 180 stupňů! Zkrátka člověk míní, život mění.

VIDEO: Královna Alžběta a vévodkyně Meghan poprvé samy spolu na akci!

 

Fotogalerie
194 fotografií