Miliony fanoušků netrpělivě vyhlížejí, kdy bude oznámena ta šťastná novina, že vévoda a vévodkyně ze Sussexu očekávají svého prvního potomka. Ačkoli se princ Harry nechal slyšet, že se založením rodiny nebudou nijak otálet, přece jenom budou muset s početím miminka počkat. Mají totiž velmi nabitý program a do královských povinností zapálená Meghan, která minulý týden oslavila své 37. narozeniny, rozhodně nechce riskovat, že by museli s Harrym kvůli komplikacím či nevolnostem některé části programu rušit.

V říjnu se mají Harry s Meghan vypravit na svou první oficiální cestu coby královský pár. Čeká je cesta do Austrálie, na Fidži a Nový Zéland. Zastávku si mají udělat v Sydney, kde budou zahajovat hry Invictus, u jejichž vzniku v roce 2014 Harry stál. Jedná se o jakousi paralympiádu pro válečné veterány a pro Harryho, přestože silně touží po rodině, je to srdeční záležitost. Hry se budou konat od 20. do 27. října.

Kdyby Meghan otěhotněla krátce po svatbě, náročná cesta by pro těhotnou nebyla možná. Riziko těžkých ranních nevolností, které během všech těhotenství postihly její švagrovou Kate, či hrozba jakýchkoli komplikací vzhledem k jejímu pokročilému věku zkrátka visí ve vzduchu.

Fotogalerie: Fotky, které neměl nikdo vidět! Takhle…
163 fotografií

Je více než pravděpodobné, že se novomanželé začnou o miminko pokoušet po návratu z této cesty. V královské rodině je totiž tradicí počít dítě do roka od svatby. Výjimkou byla Kate s Williamem, kteří po 200 letech porušili toto pravidlo. Miminko přišlo na pořad dne až po výročních oslavách královny Alžběty II., kdy celá monarchie slavila 60 let jejího panování.

Fotogalerie
54 fotografií