Pomeje je nyní hospitalizován v soukromém sanatoriu Na Pleši, kde se prý cítí dobře, což dokazují i jeho snahy cvičit a dostat se do formy. Jeho motivací svůj boj se zákeřnou chorobou vyhrát, je jednoznačně jeho malá dcerka.

„O tátovi pořád mluvíme. Já sama na něj myslím denně. To, že milujete někoho jiného, přece neznamená, že vám na předchozím partnerovi nezáleží,“ uvedla pro web eXtra.cz maminka Aničky Andrea Pomeje (30), která se s Jiřím rozešla už před návratem rakoviny a našla si mezitím nového partnera Petra Plačka, který je jí oporou.

Na stále ještě manžela prý ale brunetka nezapomíná a snaží se, aby o tom herec a dabér věděl. Nedávno mu poslala vzkaz, a dokonce zařídila, aby si holčička s tatínkem mohla popovídat. Bohužel ne z očí do očí, jelikož Pomeje si nepřeje, aby ho viděla ve špatném stavu. S telefonátem se svým malým andílkem ale nemohl než souhlasit.

„Anička mu nakreslila obrázek, nedávno spolu taky mluvili po telefonu," přiznala úspěšná dýdžejka, která opět využila příležitosti, aby svému bývalému partnerovi něco vzkázala. „Říkala jsem dceři, aby řekla tatínkovi, že na něj myslíme. Opravdu nám není jedno. Snad nemyslí na to, že je někde zavřený na pokoji a my si tu žijeme s novým chlapem idylu. Tak to není," dodala pro eXtra.cz kráska, která se objevila i na titulní stránce Playboye.

Snad se jí povedlo alespoň trochu zlepšit Jiřího náladu a dodat mu naději. S malou Aničkou si jistě rád popovídal, jelikož je teď pro něj vlastně vším. „Chci ještě chvilku žít a být se svou dcerou, kterou už k maturitě asi nedoprovodím. A to jsem moc chtěl," prozradil nedávno v rozhovoru Blesku, jaké má vyhlídky a přání do budoucna.


VIDEO: Přitom ještě nedávno se Andrea netajila tím, že v jejich vztahu to skřípalo už delší dobu. Jirka mi ubližoval, přiznala dokonce ve Studiu Blesku.

Video
Video se připravuje ...

CELÝ ZÁZNAM: Andrea Pomeje ve studiu Blesku: Jirka mi ubližoval! David Turek

Fotogalerie
116 fotografií