Černé vdovy už třetí týden v řadě kralovaly nedělní sledovanosti! Jako jedinému pořadu večera se jim podařilo přesáhnout hranici milionu diváků. I přesto, že na Česko Slovenské filmové databázi mají hodnocení lehce pod čtyřicet procent, ve sledovanosti si získaly většinu diváků. Jitku Čvančarovou, Janu Plodkovou a Luciu Siposovou v akci si pustilo 1.214 milionu diváků.

Příští týden se můžou diváci těšit na pohřeb manžela Veroniky. Ta místo smutku a žalu pojme událost jako příležitost k zaujmutí médií. Manžel po sobě zanechal samé dluhy, a dokonce podepsal směnku na byt, ve kterém žije. Od spolubydlícího dostala radu, aby se stala "influencerkou" na sociálních sítích. Veronika se toho chytí a rozhodne se stát sexy vdovou na instagramu.

Na druhém místě v nedělní sledovanosti se umístila pěvecká show The Voice Česko Slovensko. Čtvrtý odvysílaný díl si vybralo 685 tisíc diváků. Jedničkou České televize byl detektivní seriál Pět mrtvých psů s 655 tisíci sledujících. Problém přilákat diváky k televizním obrazovkám má televizní pořad Koptashow, na který se dívalo pouze 450 tisíc diváků.

VIDEO: Další vražda Černých vdov: Jan Hájek se proletí a zemře 

Video
Video se připravuje ...

Další vražda Černých vdov: Jan Hájek se proletí a zemře FTV Prima

Fotogalerie
83 fotografií