Mladá dívka už několik měsíců leží v americké nemocnici v Istanbulu, kde se jí snaží vyléčit vážné popáleniny a vrátit ji dřívější půvaby. Ovšem teď její klid narušil opravdu nepříjemný zážitek. Znovu totiž musela čelit ohni. „Slyším ránu, tak se jdu podívat, co to bylo,“ napsala na svém instagramu Týnuš a dlouho své fanoušky nenapínala. „Vedle nemocnice začalo hořet nějaké parkoviště, či co to je. Už to tu hodinu hasí,“ vysvětlila, a ohnivé peklo dokonce natočila i na krátkém videu.

Jistě nebyla ráda, že je opět tak blízko nebezpečnému živlu. O tom svědčí i její dost ironická poznámka: „Takže Turecko je fakt velice bezpečná země.“ I když se zřejmě Třešničková snaží svůj osud brát s humorem, byla by už zkrátka raději doma v Česku. Tomu se teď navíc zřejmě přiblížila, jelikož jak odhaluje další fotka, kterou zveřejnila, zvládá již i věci, které dříve nemohla. 

Zveřejnila totiž svůj snímek s ženami, které jí nyní pomáhají. „Holky, které jsou mi už 6 měsíců obrovskou oporou. Obdivuji jejich ochotu a pozitivní energii v každé situaci. I když jsem někdy protivná, vždycky se mi snaží pomoct a zlepšit mi náladu. Po pravé ruce je má fyzioterapeutka Irem, která se mnou tráví téměř každý den několik hodin. To díky ní jsem mobilní a můžu se téměř bez problémů hýbat,“ popsala na sociální síti a zvlášť jedné dámě prý vděčí za hodně.

„Byla tu pro mě od doby, kdy jsem pořádně neohnula některé prsty, nebo v žádném případě nezvedla ruce nad hlavu. No a mrkejte na druhou fotku,“ popsala a ukázala snímek, na kterém už má ruce opět nad hlavou, i když jsou na nich ještě jasně viditelné stopy popálenin. 

„Původně jsem si ji chtěla nechat pro sebe, ale co, takhle teď prostě vypadají moje ruce. Život mi často hází klacky pod nohy a já se ani tentokrát nevzdávám,“ vysvětlila statečně Týnuš, která se ale zatím vyfotila jen zády k objektivu. Svou tvář tak zatím stále světu neodtajnila. „Jsem v péči skvělých doktorů, s kterými pracujeme na zahojení veškerých ran, abych se v co nejlepším stavu mohla vrátit domů. Je náročné, být tak dlouho a daleko od svých blízkých, ale aspoň tu mám takovou moji druhou rodinku,“ dodala dívka. 

Ta v Turecku pobývá již od konce září, kdy její tamní dovolenou po boku partnera Viktora Hajíčka překazil osudný incident ve vyhlášené restauraci. Barmani nezvládli ohnivou show, a plameny tak ošlehaly všechny u baru a nejvíc právě českou dvojici. Půvabná youtuberka měla popálený hrudník a 35 procent těla. Její přítel, který na tom byl o něco lépe, už se vrátil do vlasti. Ona na své propuštění zatím stále čeká. 

VIDEO: Popálení Týnuš Třešničkové ve slavném baru: Kdo první začal hasit?

Fotogalerie
40 fotografií