Zraněná kráska si postěžovala na svém instagramovém profilu. „Bohužel se mi nevyplnilo mé jediné vánoční přání, a to být už na svátky zdravá doma. Nicméně moc si vážím každé jedné zprávy od vás, vždy mě překvapíte, že jste na mě po takové době ještě nezapomněli!“ napsala.

Popsala také svůj aktuální stav. „Za chvilku to budou tři měsíce, co jsem tady v nemocnici, a bohužel nelze odhadnout můj návrat domů. A přestože bolest je někdy opravdu nepříjemná, psychicky je to ještě náročnější. Léčba vyžaduje velkou trpělivost. Podle doktorů se ale vše hojí tak, jak má, a jsou s prozatímními výsledky spokojeni,“ píše Týnuš.

VIDEO: Ještě před měsícem přítel Týnuš věřil, že na Vánoce se jeho dívka vrátí domů!

Video
Video se připravuje ...

Přítel popálené youtuberky Týnuš promluvil: Popsal ohnivé peklo i to, co ještě bude! Petr Macek

Fanouškům v Česku je ale vděčná za jejich podporu. „Vám bych chtěla popřát krásné svátky a hlavně – prožívejte každý den, každou chvilku naplno. Nikdy nevíte, co přijde zítra,“ dodává.

K nehodě došlo na konci léta. Třešničková se svým přítelem byli u baru, když velkolepá ohnivá show začala. Ovšem onoho večera udělali barmani chybu. Barman u baru manévroval s hořlavinou, když hořel žlábek, a celá show se tak vymkla kontrole. Krásná Češka utrpěla popáleniny na 35 procentech těla a její přítel na 15 procentech těla. Oba dva byli převezeni do nemocnice v Istanbulu.

VIDEO: Nové video popálení Týnuš Třešničkové ve slavném baru: Kdo první začal hasit?

Fotogalerie
27 fotografií