Týnuš Třešničková se živí propagací různých výrobků, převážně kosmetických na sociálních sítí. K tomu jí pomáhá krásný vzhled a perfektně vyhlazená a upravená pleť. A tak po nešťastném výbuchu měli všichni největší obavy, jak teď Týnuš bude vypadat a jak moc plameny sežehly její obličej. 

Její maminka totiž potvrdila, že plameny zasáhly 35 % části těla, zejména pak dekolt, obličej a ruce. Jenže paradoxně požár Třešničkové přinesl mnohem víc fanoušků, než kdy měla. 

"Poslední fotky, které jsme s přítelem fotili jen pár hodin před tím vším. Neskutečné, jak se život do pár vteřin může změnit. Já jsem ale pozitivní člověk a vždy se na všem snažím zaměřit na to kladné. Třeba že je vás tu díky tomu asi o 40 tisíc navíc, takže welcome. S dnešním algoritmem Instagramu bych to sbírala pěkně dlouho," napsala Třešničková na sociální síť. 

Výbuch jí ale urovnal i myšlenky a o svém životě začala v nemocnici, kde je už více jak měsíc, přemýšlet jinak. 

"Co je nejhlavnější, člověk si urovná priority a začne si vážit věcí, které dosud byly samozřejmostí. Od prvního dne se nejvíc těším na svoji postel. A až se probudím vedle svýho dokonalýho přítele, který mi je tou největší oporou. Jo a taky až konečně budu moct být víc aktivní tady, už mi všichni chybíte. Tak mi držte palce, ať je to co nejdřív," vzkázala svým fanouškům popálená Týnuš. Ta by se do České republiky měla vrátit do konce měsíce. 

VIDEO: Nové video popálené Týnuš Třešničkové ve slavném baru: Kdo první začal hasit?

Fotogalerie
35 fotografií