„Tak o sobě zase po delší době dávám vědět,“ ozvala se prostřednictvím instagramu Týnuš a ukázala fotku, na níž sedí k objektivu zády. „Chtěla jsem vám ukázat copánky, které mi upletla jedna z fyzioterapeutek,“ vysvětlila své jednání.

Ovšem pravděpodobně asi nechtěla, aby její fanoušci spatřili, jak vypadá její obličej. Od nehody, kdy koncem loňského září ona i její přítel utrpěli popáleniny poté, co v luxusním baru nevyšel číšníkův manévr s hořlavinou, ho totiž ještě v plné kráse neukázala. Ostatně popáleniny měla prý na 35 procentech těla.

„Z personálu se tu stala taková moje druhá rodinka a jim vděčím za každodenní dávku pozitivní energie. Stejně jako vám, co mi stále píšete a ptáte se, jak se mám,“ poděkovala Třešničková všem a promluvila i o možnosti návratu zpět do vlasti.

Nejčastěji se mě ptáte, kdy se vrátím do ČR, ale bohužel zatím sama nevím. Léčba je ale na dobré cestě a já se cítím mnohem lépe,“ uklidňovala na sociální síti všechny, kdo už se obávali, že na tom asi není zrovna dvakrát dobře, když stále zůstává ve špitále v Istanbulu, místo aby se vrátila do Česka. Ostatně její přítel, podnikatel Viktor Hájíček, je tu už dlouho. Ona měla původně přijet již před Vánocemi. Těžko říct, co jí v cestě domů brání…

VIDEO: Jak došlo k hrozivému popálení Týnuš?

 

Fotogalerie
46 fotografií