Celé Česko v úterý odpoledne řešilo podivné zvěsti o tom, že měl údajně zemřít národem milovaný zpěvák Karel Gott. Nakonec se ukázalo, že to naštěstí není pravda! Sám slavík vystoupil na facebooku a podivoval se, kdo mohl takovou zprávu šířit.

Vinu teď na sebe vzala osoba, od které to asi ani nikdo moc nečekal. Zvláště proto, že už na její zašlou slávu většina lidí zapomněla. „Musím se všem omluvit a stydím se… Můj ex P.S. mi dal zaručenou informaci o smrti Karla Gotta (že to má z první ruky od jeho zdravotní sestry), což je mimochodem můj nejoblíbenější zpěvák,“ uvedla na sociální síti blondýnka s pornominulostí Silvie Řeháková, která se kdysi snažila proslavit ve Vyvolených. Postupem si byla jistá už dopředu, ale diváci to viděli jinak a šanci jí nedali.

Nepomohlo jí tehdy ani zveřejnění nahých fotek a vystrkování předností, dokonce ani aférka s jiným »Vyvoleným«, svalovcem Thomasem Castellem a zvěsti o tom, že si za její erotické služby zaplatil exfotbalista Tomáš Řepka (45). Jednu dobu pak pro změnu na akci vášnivě líbala Ondřeje Koptíka...

Skoro to vypadá, jako by se teď žena chtěla po letech opět připomenout. Ovšem ona tvrdí, že informace o Gottově úmrtí šířila vlastně v dobré víře. Věřila prý expříteli, který ji ale nenávidí a který smazal svůj příspěvek na facebooku, aby vše padlo jen na ni. „Rozhodla jsem se k tomu postavit čelem, že jsem opravdu pitomá, že jsem věřila a sdílela takový nesmysl,“ kála se Řeháková, kterou kdysi vyhodili ze soutěže Miss Aerobik „MRZÍ MĚ TO a víte, jak to je, teď se dožije vysokého věku, což je plus,“ omluvila se veřejně.

Pokud jsou její slova pravdivá, tak se Mistrovi splnilo přání, které v úterý vyslovil v rámci svého statusu na sociální síti, kterým oznamoval, že je v pořádku. „Rád bych se podíval do tváře té osobě, která mě dnes pohřbila zaživa. Snad se u toho aspoň dobře pobavila. Pro ty, kteří se o mě bojí, vzkazuji: fajn se mám,“ uvedl 12. února v 15:18 na facebooku. Teď už má alespoň jednu teorii o tom, kdo stál za šíření fám o jeho odchodu ze světa.

Ovšem hned vzápětí blondýnka připustila, že její vina vlastně nebyla. „To jsem ale nevypustila já. To už jelo všude. Mně přišlo tolik zpráv, to nebylo jenom z toho jednoho mého zdroje. Ten můj zdroj tvrdil, že to je z přímého zdroje. Bohužel to tak nebylo. Akorát to je teď takové nepříjemné. Určitě jsem nechtěla pohřbívat za živa někoho. Ještě když to je můj oblíbený zpěvák. Ale bohužel no. Za blbost se platí,“ vysvětlovala zmatečně pro Extra.cz Silvie. Možná se ale jen zalekla hněvu Mistra...

VIDEO: Karel Gott na premiéře pohádky, v níž hraje s dcerami: Jak byl spokojený?

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott na premiéře pohádky, v níž hraje s dcerami: Jak byl spokojený? Kateřina Štíchová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
83 fotografií