Zuzana Belohorcová s manželem Vlastou prodej bytu oznámili před několika týdny. Netrvalo dlouho a byt je prodaný.

Novým majitelům se líbilo zařízení bytu, takže jsme tam vše nechali. Akorát jsem do pár krabic sbalila naše osobní věci a uskladnila je v garáži rodičů. Momentálně v Česku nemáme byt, ale když sem budeme chtít na pár dní zaletět, vezmeme si hotel. Samozřejmě bychom chtěli něco koupit a nejlépe na Malé Straně, takže to budeme sledovat a třeba se nám za rok podaří něco sehnat,“ svěřila se Blesk.cz slovenská kráska, která před odletem v nemocnici Milosrdných sester sv. Karla Boromejského absolvovala plánovanou operaci kýly.

Kýla obecně je nález patologický, může způsobovat bolesti, někdy i poruchy střevní pasáže. Nebezpečím je tzv. uskřinutí, kde obsah již nelze reponovat do dutiny břišní a je nutná urgentní operace. Jde o náhlou příhodu břišní. Proto je nutné kýlu indikovat k operaci včas,“ sdělil primář MUDr. Vladimír Vykus, který Zuzanu operoval.

Na Miami, kde už několik týdnů je její manžel Vlasta, odletí s dětmi příští týden. A ani tady se nevracejí do svého bytu. Ten je v rekonstrukci, tak si musí něco pronajmout. Zda to bude byt, nebo domek, se ještě uvidí.

VIDEO: Zuzana Belohorcová a Vlasta Hájek: Bez alkoholu je v manželství nuda!

Video
Video se připravuje ...

Zuzana Belohorcová a Vlasta Hájek: Bez alkoholu je v manželství nuda! Aleš Brunclík, Markéta Reinischová

Fotogalerie
32 fotografií