„Ten byt jsme se snažili získat rok a půl. Cena byla tak výhodná, že pomotala hlavu i zkušeným makléřům,“ tetelila se blahem bývalá moderátorka erotického Peříčka teprve před rokem a půl. Na kolik je přesně vyšel, sice nekomentovala, podle dostupných informací za něj museli ale zaplatit pořádný balík. Čtyřpokojový apartmán s terasou v mrakodrapu Portofino Tower je tehdy v přepočtu vyšel asi na 45 600 000 korun. Teď ho však výhodně prodává - v nabídce americké realitky je za téměř 2 500 000 dolarů, tedy v přepočtu za 55 000 000 - tedy o 10 milionů víc, než za něj s manželem dala.

Luxusní bydlení na jedné z nejlepších adres na Floridě, od kterého má jen 900 metrů vzdušnou čarou letní byt hokejista Martin Ručinský (47), se manželé rozhodli překvapivě prodat. „V naší výškové budově začala rozsáhlá rekonstrukce včetně vstupní recepce, fitka, bazénu, tenisových kurtů, prostě všeho. Trvat by měla celé čtyři roky,“ zdůvodnila slovenská sexbomba.

„I když máme nádherný apartmán s úžasným výhledem a jsme v něm maximálně spokojení, tak snášet tohle čtyři roky by nás nebavilo. Už půl roku máme rozbitou vstupní halu do domu a je to dost náročné,“ dodala maminka osmileté dcery Salmy a čtyřletého syna Nevia. Kufry na rodné Slovensko budou balit ale dál jen na prázdniny.


„Rozhodli jsme se přesunout do baráku vedle, který je luxusnější a má i soukromou pláž. Buď bychom si tam něco koupili, nebo pronajali. Já jsem spíš pro pronájem, protože až rekonstrukce skončí, tak bychom se zpátky vrátili do Portofina. Tak na co hned kupovat něco jiného. A všichni Američané to takhle mají. Jsme asi jedni z mála, kteří kupují v hotovosti,“ dodala Zuzana, která se s podnikatelem Hájkem seznámila v Česku.

Za velkou louží by se rádi usadili už natrvalo. Hájek na slunné Floridě kromě podnikání v realitách nedávno rozjel další byznys s luxusními bouráky, které prodává a půjčuje. Do vlasti se rozhodně neplánují vracet, ale nemají nic jistého. „Máme ještě byznys víza na další čtyři roky a hrajeme loterii o zelenou kartu. Určitě nezvažujeme žádný návrat, rádi bychom tam zůstali,“ přiznala Blesku Belohorcová.

Přesuny chystají v Praze, kam si v létě občas zaletí i na dovolenou. Byt v pražských Stodůlkách ve vilové čtvrti nabízejí za sedm a půl milionu. „Když jednou za rok přijedeme na dva týdny, chceme bydlet na Malé Straně. Příští léto si chceme koupit byt tam. Chci z baru jít ve čtyři ráno pěšky domů,“ zdůvodňuje prodej bytu Hájek.

VIDEO: Zuzana Belohorcová a Vlasta Hájek: Bez alkoholu je v manželství nuda!

Video
Video se připravuje ...

Zuzana Belohorcová a Vlasta Hájek: Bez alkoholu je v manželství nuda! Aleš Brunclík, Markéta Reinischová

Fotogalerie
21 fotografií