Divácky velmi populární show StarDance se vrací s jubilejní desátou řadou a u té příležitost chystá velké změny! Soutěž se soustředí na celebrity, které se po boku profesionálních tanečníků promění v taneční hvězdy. Ale právě péče, obětavost, empatie a nadšení profesionálních tanečníků je jednou z hlavních hybných sil celé soutěže.

Podle informací webu Expres.cz by se překvapivě v nové řadě neměl objevit ani jeden z tanečníků z předešlých sezon, jak tomu bylo v minulosti. Česká televize totiž chce dát příležitost nováčkům.

„Přijít se změnou se krásně nabízelo, desátý ročník, deset nových tanečníků. Chtěli jsme dát prostor a ukázat lidem novou generaci profesionálů a vůbec se otevřít světu profesionálního tance. Casting nám ukázal, že máme opravdu z čeho vybírat. Nová řada nám teď přinese nové příběhy a stejnou startovací čáru pro všechny. Bude to nové pro tanečníky, diváky i pro nás,“ vyjádřil se manažer vývoje Jan Potměšil. 

Diváci tak můžou zapomenout třeba na oblíbeného Marka Dědíka (36), který se s herečkou Pavlou Tomicovou (56) loni protancoval až do finále. Další oblíbenci jako Veronika Lálová, Alice Stodůlková nebo třeba Michal Necpál mají prostě smůlu. Na řadě je dle slov tanečního šéfa Jana Ondera čas pro nástup nové generace! 

„Castingy probíhaly klasicky, a protože jsme hledali deset nových tváří, pozvali jsme zhruba padesát tanečníků a uspořádali pro ně konkurz, který trval čtyři dny. Z výběru jsme nadšení, myslíme si, že prostor pro novou generaci do jubilejní desáté řady patří,“ dodal Onder. V nové řadě StarDance tak nebudou nervózní jen známé osobnosti, ale také tanečníci, kteří je budou soutěží provázet. 

VIDEO: Tanečník Tomicové Dědík o konci ve StarDance! Manželka na něj ukrutně žárlí.

Video
Video se připravuje ...

Tanečník Tomicové Dědík o konci ve StarDance! Manželka na něj ukrutně žárlí. David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
96 fotografií