Poté, co mnoha zlaty oceněná biatlonistka Gabriela Koukalová oznámila prostřednictvím sociálních sítí definitivní konec své sportovní kariéry, s nadšením se zapojila do společenského života. „Jsem přesvědčená o tom, že je načase vydat se na další životní etapu, na kterou se já už hrozně těším,“ prohlásila vždy dokonale nalíčená blondýnka ve svém videu na youtube, v němž vysvětluje důvody, proč se rozhodla odejít ze světa vrcholového sportu. Touto etapou má být pravděpodobně spokojený manželský život po boku manžela Petra Koukala (33).

Jak skvěle se jí daří po boku muže, který je nejenom mnohonásobným mistrem České republiky v badmintonu, ale také vítěz nad vážnou chorobou (úspěšně překonal vážnou rakovinu varlat), předvedla nyní na party uspořádané k 50. narozeninám pražské Botanické zahrady. Koukalová, alespoň podle své autobiografie Jiná, trpěla anorexií a bulimií v době, kdy stála na špici českého biatlonu. Problémy spojené s poruchy příjmu potravy ji už ale nejspíše netrápí!

Doslova a do písmene se v Botanické vrhla na raut a pořádně ho vyplenila. Nedopřávala si pouze salát, jak by se u člověka, jenž si hlídal každou kalorii, dalo očekávat, ale bez sebemenších výčitek se cpala klobáskami, až se jí dělaly boule za ušima, a zajídala je pečivem.

Zdatně jí u toho sekundoval její manžel, který zase do sebe během horkého dne lámal jedno pivo za druhým. Nezbývá než doufat, že bylo nealkoholické. Po skončení akce totiž Koukal suverénně usedl za volant svého porsche a i se svou manželkou vyrazil na silnici…

VIDEO: Takhle Gabriela Koukalová oznámila konec kariéry: Je čas na další životní etapu

Video
Video se připravuje ...

Takhle Gabriela Koukalová oznámila konec kariéry: Je čas na další životní etapu SportClient

Fotogalerie
41 fotografií