Sportovkyně, která ukončila kariéru, se v nové autobiografické knize s názvem Jiná Gabriela Koukalová rozhodla svěřit se svými nejniternějšími problémy. Prozradila mimo jiné, že dlouhých deset let trpěla poruchami příjmu potravy.

„Začala jsem sama sebe nenávidět a vadil mi každý gram, který jsem měla. Proto jsem začala hladovět a dělat věci, o kterých nikdo neměl tušení,“ líčí v popisu knihy.

Zvracela prý i pětkrát za den. „Odličovací tampony namočené ve vodě. Pak jsem je zapila. To bylo za den všechno. Zasytilo mě to a necítila jsem hlad,“ prozradila v rozhovoru pro Magazín Dnes, čím zaháněla pocit hladu. „Skončilo to málem tragicky a museli mi pomáhat doktoři,“ odtajnila navíc.

Šokující zpověď Koukalové teď ale zní ze všech stran. Už to dokonce občas vypadá, že Gábina vyskočí i z konzervy. Možná proto teď na vše vtipně zareagoval i známý komik Čtvrtníček.

Ten se nechal slyšet, že celý rok jedl jen odličovací tampony kvůli žalostnému divadelnímu platu. „Je to pravda, na nic jiného jsem neměl a tampony byly zadarmo. Jen v neděli jsem si občas dal vložku,“ dělal si legraci Petr s tím, že jeho plat činil »jen« kolem deseti tisíc.

VIDEO: Petr Čtvrtníček si dělá legraci ze všeho. S Pavlem Bémem zparodoval i reklamu…

 

Fotogalerie
22 fotografií