Blondýnka, kterou si jistě televizní diváci vybaví především z role barmanky Dorky v seriálu Ordinace v růžové zahradě, se minulý týden stala již dvojnásobnou maminkou. Ke starší dceři Sofince (5) nyní do rodiny přibyla malá sestřička.

„Nejkrásnější dar boží Elena Isabela Pavlíková je na světě!“ radoval se na sociální síti tatínek, Luciin manžel a bubeník Chinaski Lukáš Pavlík a sdílel krásnou fotku své ženy a jejich dvou holčiček. „Není silnějšího pocitu, než vidět zrození svého dítěte,“ říká známý bubeník, kterého očividně netrápí, že bude doma jediný chlap. 

„Milujeme Tě a vítáme v rodině!“ vzkázal ještě nadšený tatínek své Elence Isabele, která přišla na svět již ve čtvrtek 6. června. „Nejkrásnější dar, nový život, zrození, láska, rodina,“ připsal ještě pomocí hashtagů k příspěvku na facebooku.

Radost má jistě i sama Černíková, která své těhotenství prozradila, až když už to na ní bylo dost vidět. Přiznala ale, že být v očekávání, jí vůbec nevadí. „Já bych byla klidně těhotná pořád,“ přiznala nedávno pro Super.cz představitelka Desdemony z muzikálu Iago, který měl nedávno derniéru.

Fotogalerie
33 fotografií