Rozchod se zpěvákem Matějem Homolou, se kterým má Dara Rolins dceru Lauru, ji před devíti lety pořádně zabolel. „Někdo rozchod prožívá víc, někdo méně. Někdo má tendenci být krutý, ubližovat, řešit a někdo se nad to dokáže povznést. Je to takový mix všech emocí a v podstatě jsou všechny namístě," prohlásila zpěvačka v rozhovoru pro deník Nový Čas. 

Hlavním důvodem, že se z nich postupem času stali kamarádi, je jejich společná dcera. „Laura byla silným důvodem, abychom dostali rozum a našli společnou řeč. Je to už dlouho. Laura vyrůstá ve velmi harmonickém rodičovském vztahu," dodala Rolins k bývalému partnerovi Homolovi.

Když však přišla řeč na Rytmuse, tam už tak harmonický vztah očividně není. „Když se řekne Patrik, nemám žádné emoce. Je to minulost, je to něco, co je za mnou, a ani na sekundu se za den nezamyslím a nevzpomenu si," popsala Dara aktuální vztah k Rytmusovi, se kterým byla skoro sedm let. 

„Nemyslím si, že by k tomu byl nějaký důvod. Ani mě z toho u srdce nepíchá, ani se z toho neraduji. Je mi to v podstatě jedno a lhala bych, kdybych tu vyprávěla o nějakých jiných emocích než pravdivě přiznala, že se mě to už netýká," uzavřela téma Rytmus blonďatá diva, která si na nezájem mužů stěžovat nemůže.

Okolo krásné zpěvačky se točí velká spousta chlapů, jak ale sama říká, zatím ji nikdo nezaujal. „Zatím se neobjevil nikdo, okolo koho bych se chtěla točit i já, takže jedeme dál," řekla Rolins s šibalským úsměvem.

Aby muž zpěvačce padl do oka, měl by podle jejích slov být výjimečný a zkrátka něčím zaujmout. Především osobností a vtipem a měl by mít charizma. „Prostě to musí být takový týpek," vysvětlila Rolins. 

VIDEO: Dara Rolins po rozchodu s Rytmusem. 7 let předstíral, že je někdo jiný?  

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins po rozchodu s Rytmusem. 7 let předstíral, že je někdo jiný? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
185 fotografií