Na trh dílo poslal Pawel Romski a jmenuje se Karel Gott: Der Sinatra des Ostens – Die Biografie von Karel Gott in Bildern. Stručně řečeno – biografie Karla Gotta, Sinatry z Východu, v obrazech.

„Karel Gott Agency, kterou vede Ivana, teď monitoruje, co všechno je nyní na trhu, a je připravena přes právníky na vydavatele udeřit. Kdo od ní nemá svolení na užití jména Karel Gott, čekají ho problémy,“ řekl nám zdroj z okolí Gottové. Majitelem práv na registrovanou obchodní značku Karel Gott je totiž právě agentura, kterou vdova vede.

Naopak na podpis svého muže Ivana zatím práva nemá. Do své smrti je totiž vlastnil Karel a nového majitele určí právě probíhající dědické řízení. Je ale dost možné, že zpěvák mohl v závěti určit, že práva přejdou právě na Ivanu či agenturu, která ho od roku 2015 zastupovala. Více ukážou příští týdny a měsíce. V databázi Úřadu průmyslového vlastnictví je zatím stále u ochranné známky na podpis jméno zesnulého zpěváka.

Management Karla Gotta v týdnu vydal prohlášení, v němž vyjádřil znepokojení nad pořádáním několika vzpomínkových koncertů na zesnulého zpěváka. „Vydělávat na jménu Karla Gotta v době hlubokého smutku je z našeho pohledu nepřípustné,“ stojí v prohlášení mluvčí rodiny Anety Stolzové.

VIDEO: Pohřeb Karla Gotta na Žofíně: První návštěvníci se poklonili v osm ráno

Video
Video se připravuje ...

Pohřeb Karla Gotta na Žofíně: První návštěvníci se poklonili v osm ráno 

Fotogalerie
83 fotografií