Již nějakou dobu si vrabci cvrlikali o tom, že rodina Koktových se co nevidět rozroste o dalšího člena. Jenže si zřejmě šťastnou novinku chtěli nechat pro sebe. Ornella totiž ještě před měsícem těhotenství vehementně popírala a teprve nyní přiznala, že je v osmém měsíci. 

Teď už je ale vše jinak a po dotazu Blesku, zda jsou na místě gratulace, odpověděla pomocí SMS zprávy: „Ano, je to pravda.“„Sice jsem myslela, že se až do konce vyhneme pozornosti… ale když už je ta zpráva venku, děkuju všem za gratulace,“ přestala mlžit na instagramu. Druhé miminko tak potvrdila a jistě má velkou radost. Stejně tak její manžel Pepa.

Zda se jejich syn Quentinekdočká bratříčka, či sestřičky, ale zatím není jisté. „Pohlaví jsme si nenechali zjistit, chceme být překvapeni,“ prozradila Blesku nastávající maminka, která ukázala i fotku s velkým těhotenským bříškem.

Ta si na své soukromí už dává o poznání větší pozor, než když byla ještě svobodnou dívčinou s příjmením Štiková. Tehdy se těhotenstvím s ženatým podnikatelem nijak zvlášť netajila. Ovšem její sdílnost mohla ovlivnit asi i její matka Monika Štiková (47). S tou se už před časem ale rozhádaly a jejich spory mohli diváci sledovat i v reality show Štiky.

VIDEO: Ve Štikách Ornella také prozrazovala přírůstek! O co šlo?

Video
Video se připravuje ...

Co uvidíte ve Štikách? Ornella prozradí rodině: Bude nás o jednoho víc! FTV Prima

Fotogalerie
63 fotografií