Modelka Alena Šeredová se pochlubila radostnou novinou. Čeká miminko! „Když láska dává život. Navždy,“ napsala modelka nejdříve v překladu z italštiny nečekanou zprávu o početí dalšího dítěte.

Pár minut nato se ale rozhodla oficiálně pochlubit i v rodné češtině. „V červnu k nám přiletí čáp! Nebo to bude vrána? Kdo ví. Už teď je to ale naše láska a moc se všichni těšíme,“ rozepsala se dojatá nastávající trojnásobná maminka s tím, že rovnou prozradila i termín porodu. To znamená, že je ve 4. až 5. měsíci těhotenství.

Tatínkem nastávajícího benjamínka rodiny je italský dědic automobilky Fiat Alessandro Nasi. S tím Šeredová žije pět let, a tak přírůstek po tolika letech a s přibývajícím věkem obou už nikdo neočekával. Ale zadařilo se! Otázkou už zůstává jen, jestli se 1. vicemiss 1998 konečně dočká první dcery, nebo to bude v pořadí třetí chlapeček.

Modelka má dva syny Louise Thomase (12) a Davida Leeho (10) z prvního manželství s italským fotbalovým brankářem Gianluigim Buffonem (41), jejichž svazek se po třech letech rozpadl kvůli jeho nevěře.

VIDEO: Skoro rozvedená Šeredová: Už se může zase vdát! 

Video
Video se připravuje ...

Skoro rozvedená Šeredová: Už se může zase vdát! A velká změna o Vánocích! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
96 fotografií