Jasmina Alagič Vrbovská patří mezi ženy, kterým sluší snad jakýkoliv účes a stejně tak střih. Krátce před porodem malého Sanela (6 měsíců) se rozhodla pro blond mikádo, které záhy po narození vymodleného synka nahradila světle hnědými, dlouhými (a pochopitelně napletenými) loknami. Nyní se odhodlala k další změně: nechala si zahustit a prodloužit svoje vlasy speciálními a mnohem tmavšími pramínky, díky čemuž získala docela novou barvu vlasů.

Názory Jasmininých followerů na změnu její image se ovšem dost lišily. Někteří zastávali názor, že ve světlých vlasech byla mnohem více „šmrncovní“, jiní měli pocit, že nové vlasy vypadají jako paruka, a další vychvalovali jak délku, tak i jejich jemnou, čokoládovou barvu.

Většina názorů se ale týkala něčeho úplně jiného! „Vlasy jsou velmi efektní a pěkné, ale odpusťte mi, co to máte, prosím vás, se rty?“ podivují se její fanynky. „Od posledních příspěvků je vidět, že jsou dopíchnuté, už to nejsi ty, vypadáš jako kačer Donald,“ rýpají do balkánské krásky.

Tato drsná kritika přiměla Jasminu reagovat. „Velmi mě těší, že mi píšete názory na vlasy, ale mám pocit, že je tam více dotazů na rty,“ podotkla ve svých instastories. „Mám ale pocit, že je to jenom taková fotka, protože doopravdy nejsou nějaké větší… Nechápu, že se vám zdají extrémně velké…“ popřela jakoukoliv umělou úpravu svého zevnějšku, načež radši znovu stočila řeč na návštěvu kadeřnictví: „Mám ale velkou radost z těchto vlasů, protože je to změna. A je potřeba trochu experimentovat.“ Nezbývá tedy nic jiného než jí věřit, že ony experimenty nezahrnují i nějaký ten píchnutý mililitřík kyseliny hyaluronové…

VIDEO: Pamatujete si ještě? Takhle lhala Jasmina Alagičová o románku s Rytmusem: Jsme kamarádi…

Video
Video se připravuje ...

Jasmina Alagič o románku s Rytmusem: Jsme kamarádi… Adriana Šoltésová, Aleš Brunclík