Ještě předtím, než se Patrik Vrbovský a Jasmina Alagič Vrbovská stali rodiči, uveřejnil známý rapper s uměleckým jménem Rytmus píseň nazvanou Sanel, která byla věnována nejenom jeho ještě nenarozenému synovi, ale také budoucí mamince Jasmině. A je jasné, že právě tenhle dojemný hit nemohl chybět na jeho víkendovém koncertě.

Kromě toho, že po celou dobu doprovázel Rytmuse (pravděpodobně po vzoru amerických rapperů) epický symfonický orchestr, tenhle song navíc doplnilo i nadmíru jímavé video, co se promítalo během Rytmusova zpěvu na obrovském plátně.

Projekce za rapperovými zády totiž zaznamenávala jejich tříčlennou rodinu. Malého Sanelka nejprve drží na rukou pouze Rytmus, později k nim přichází i Jasmina, a společně tisknou vrtící se miminko v náručí. Ze záběrů plných lásky se nejspíš všem fanouškům tajil dech.

A samotná Jasmina, jíž během této silné chvíle vyhrkly slzy, na sociální síť pak napsala krásné vyznání: „Kolikrát mi ještě zastavíš srdce? A naplníš ho v jeden moment tak, že mám pocit, že praskne štěstím, láskou a hrdostí?!“ rozplývala se Jasmina na svém instagramu, kde se rozhodla tento v podstatě velice intimní okamžik zveřejnit.

Ostatně o tom, že Rytmusovy fanoušky čeká výjimečný hudební zážitek, informovala na svých sociálních sítích už před několika dny, kdy Vrbovského nazvala málem až géniem. „Je to úžasný manžel a fantastický otec, ale i (skromně laicky povím) nenormální umělec! Prozradím vám, že cvičí každý den, a hru na píšťalku již vytříbil (skoro) k dokonalosti,“ jásala Jasmina nad svým mužem.

A Rytmus zase svým příznivcům ukázal, co – nebo spíše kdo – je jeho motivací před koncertem. Poprvé totiž sdílel fotku se Sanelem, kterou nezhyzdil vodoznakem lákajícím na jeho vystoupení...

VIDEO: Takhle věrohodně Jasmina Alagičová lhala v květnu loňského roku o románku s Rytmusem: Jsme jen kamarádi!

Video
Video se připravuje ...

Jasmina Alagič o románku s Rytmusem: Jsme kamarádi... Adriana Šoltésová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
66 fotografií