Manželka rapera Rytmuse (42) a stále ještě čerstvá matka malého Sanela. To je Jasmina Alagičová, která si krátce po porodu už povzdychla, že rozhodně není v takové formě jako před otěhotněním. Dokonce tentokrát chtěla od ostatních matek na instagramu poradit. „Děvčata, je to zlé. Jak jste se po císařáku dávala dohromady vy?“ zeptala se trochu zoufale slovenská moderátorka, která se rozhodla kvůli lehkým poporodním nedostatkům chodit zbytek léta v „kombinéze“.

Už tehdy schytala pořádnou kritiku s tím, že se o tohle začíná zajímat až příliš brzo, a tak by bylo lepší věnovat se raději na sto procent svému synovi, než se snažit za každou cenu co nejdřív vypadat dokonale. Od té chvíle uběhlo několik málo týdnů, a je to tady znova. Jenže tentokrát se slova proměnila v činy. „Začínáme cestu za vysněnou postavou. Máma už má po šestinedělí, takže se může věnovat trošku i sobě, nejen princovi,“ oznámila na instagramu Jasmina. Na důkaz, že to myslí vážně, přiložila fotku, na které cvičí.

Není možná divu, že ani tentokrát se s pochopením v mnoha případech úplně nesetkala. „Trochu si dávej pozor. Mně gynekolog doporučil začít cvičit až tři měsíce po sekci. A břišní svalstvo po šesti měsících...,“ snažila se Jasmině poradit jedna ze sledujících. „Jsem porodní asistentka a opravdu je to po sekci velmi brzy,“ napsala další žena. Kromě rad, aby Jasmina cvičení ještě odložila, se však u fotky setkala i se slovy chvály. „Vy to, Jasminko, vůbec nepotřebujete. Jako když jste vůbec nerodila,“ hodnotilo kladně její křivky spoustu dalších.

VIDEO: Jasmina Alagič o románku s Rytmusem: Jsme kamarádi...

Video
Video se připravuje ...

Jasmina Alagič o románku s Rytmusem: Jsme kamarádi... Adriana Šoltésová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
56 fotografií