„Dcera Betynka se narodila ve středu ráno s váhou 3150 gramů a 50 centimetrů. Ten pocit se nedá slovy popsat. Betynčin tatínek ji přivítal už na porodním sále. Všichni jsme zdraví a jsme rodina," svěřila Miluška dojatá své pocity.

„Protože kojím, nechtějte po mně víc vyjadřování. Hormonální bouře ze mě udělala přecitlivělého jedince, který ma štěstím neustále slzy na krajíčku a přiblblý úsměv," zavtipkovala s humorem sobě vlastním herečka.

„Rodila jsem u Apolináře, operaci vedl fenomenální profesor Pařízek. Moc děkuju za péči. Všichni tam byli fantastičtí," nemůže si vynachválit personál porodnice Bittnerová.

Miminko má se svým partnerem Reném (45). „My jsme se tak jako s přítelem, se kterým jsem dva roky, sestěhovali, jeden den jsme si řekli, že bychom mohli mít dítě a druhý den jsem otěhotněla. Ono to šlo ráz na ráz,“ popisovala Bittnerová známá i ze starších dílů Ordinace v růžové zahradě 2. 

O svoji oblíbenou Blondýnu nepřijdou ani posluchači Frekvence 1. Tu bude s Janem Krausem (65) natáčet  po porodu. „Věřím, že se po krátké pauze brzy vrátím. Jak jsem totiž vypozorovala u známých, je třeba si odpočinout,“ prohlásila Miluška, která měla během těhotenství zdravotní problémy. V 8. měsíci si poranila koleno, kvůli čemuž musela využít invalidního vozíku.

S operací totiž musela počkat až po porodu a kromě toho nemohla brát kvůli maličké v bříšku ani léky proti bolesti. „Budu muset rodit císařským řezem. Prý to bude pro mé tělo nejšetrnější varianta,“ hlásila ostatně již dopředu, že nemá jinou možnost.

VIDEO: Utrpení těhotné Bittnerové (41): Kvůli miminku skončila na vozíku!

Video
Video se připravuje ...

Utrpení těhotné Bittnerové (41): Kvůli miminku skončila na vozíku! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
52 fotografií