Nejnovější díl pořadu Výměna manželek na TV Nova nebude nic pro slabé povahy. Z upoutávky na středeční díl je zřejmé, že to nebude žádná sranda. Kristýna, mladší z dvojice žen, totiž podle upoutávky snáší domácí násilí. 

„Její partner Pavel ji několik let týrá, ona ho však nedokáže opustit. Jeho útoky jsou natolik brutální, že po jednom z nich byla Kristýna dokonce v bezvědomí," píše se na stránkách Novy k novému dílu. V upoutávce dokonce vyjde najevo, že Pavel bije i Kristýnina synka Marečka! „Mě mlátí, no. Je to často,“ prozradil chlapec náhradní matce Jaroslavě.

O násilí v domácnosti podle všeho okolí Kristýny a Pavla ví. Jedna z kamarádek nebo příbuzných týrané maminky o tom v upoutávce s Jaroslavou mluví. „My to víme. Spadla do bezvědomí a on jí měl dávat umělé dýchání,“ šokovala žena.

Při závěrečném zúčtování mezi osmi očima tak bude mezi partnerskými páry pořádné dusno. Jaroslava bude před Pavlem mladší Kristýnu varovat. „Utýrá tebe, utýrá Marečka,“ uzavřela upoutávku na díl, ke kterému se už teď upínají zraky tisíců nedočkavých diváků.

Fotogalerie
17 fotografií