Manželka slovenského rappera Patrika Vrbovského (42) alias Rytmuse o porodu malého chlapečka jménem Sanel informovala na sociálních sítích v pátek 26. července a od té chvíle zatím neuběhly ani celé dva týdny. Ovšem to moderátorce očividně nebrání, aby i s miminkem vyrazila na výlet. 

„Mám nového nejlepšího kamaráda na výlety! Dnes máme za sebou první takový delší a povím Vám, jak to je, i když je Sanel (klepu na dřevo) skvělé miminko, dá to zabrat. Tomu chlapcovi je fakt jedno, kde si vyžádá kojení. Ale my mámy postupně všechno doladíme, že?" ohlásila se fanouškům Jasmina na instagramu a sdílela rovnou i fotku, kterak s kočárkem drandí po mole u jezera. „Spolu, Sanelku můj, projedeme všechna krásná místa na světě," dodala a řadu fanoušků překvapila tím, jak brzo s chlapečkem cestuje. 

A rovnou do zahraničí. Jasmina se totiž i s uzlíčkem štěstí vypravila do rakouského města Neusiedl am See, jak sama prozradila v komentářích. „Opravdu krásné na procházku a posezení," rozplývala se a už neřešila, že i na Slovensku by jistě našla pohodová místa a nemusela by se nikam daleko trmácet. „Není brzo na procházky?" podivoval se ostatně kdosi v komentářích a rozhodně nebyl sám. „Po týdnu?" nechápal další člověk.

Kritiky si o sobě Alagičová přečetla asi o dost víc, ovšem ty nejhorší komentáře podle všeho rovnou smazala. Jejich existenci ale dokazuje část diskuze, kdy si její věrní fanoušci stěžují, že je to v komentářích samý chytrák. Jasminu samozřejmě obhajují s tím, že se jistě dovolila lékařů, a tak je všechno v pořádku. „Já tě jen obdivuju, že po císařském řezu zvládneš velkou trasu," podivovala se jedna dáma a svěřila se, že ji jizva ještě dlouho pobolívala.

Ať už se ale jednalo o příznivce i odpůrce Rytmuse a jeho krásné manželky, všichni se shodli na jednom - možná by měla Slovenka s balkánskými kořeny trochu přibrzdit a dopřát si trochu oddech. Jinak by se mohlo stát, že ji únava brzy dožene. 

Fotogalerie
67 fotografií