I když oba mají nové partnery, ani jeden se do svatby nehrne, a tak není důvod se rozvádět. „My na to netlačíme. On nikde nedluží a já taky ne, takže se nebojíme, že by na nás vzájemně spadly nějaký dluhy,“ svěřila se deníku Aha! zpěvačka a moderátorka s tím, že mají majetek už dávno vyřešený.

A péči o děti Viktorii (20) a Matyáše (10) rovněž. Bavič původně svou manželku opustil kvůli psycholožce Markétě, se kterou se dokonce zasnoubil. Ale ze svatby sešlo. Nyní více než rok je zamilovaný do Pavly, která si prý získala i přízeň jeho manželky Lindy. „Naštěstí má jinou partnerku, se kterou je rok, a ta je bezvadná. A proto všechno funguje i líp,“ svěřila se Aha! Finková, která nebyla z první manželovy milenky zrovna nadšená.

Zpěvačka ale po odchodu Geni dlouho netruchlila. „Neměla jsem ve svém životě den, kdy bych byla bez partnera. Nestěhoval se k nám hned, ale až za nějakou dobu,“ prozradila Linda o prodejci motorek Milanovi Večesovi (54), se kterým brzy bude už sedm let.

Jejich manželství začalo v roce 2000 nezvykle – v televizním pořadu Hany Zagorové a Štefana Margity Hogo Fogo, kde Finková postavila svého partnera před hotovou věc a Genzer se dozvěděl, že se žení, až při obřadu.

VIDEO: Richard Genzer na narozeninách Gotta: Nevím, co si myslet o StarDance

Video
Video se připravuje ...

Richard Genzer na narozeninách Gotta: Nevím, co si myslet o StarDance David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
46 fotografií