Stand-up komička Adéla Elbel přivítala ve svém pořadu Noční směna s Adélou na internetové televizi Mall.tv manželský pár Klusových a o zábavu bylo postaráno. V průběhu dvanácti hodin dostala z hrdliček informace, o kterých za normálních okolností jinak příliš nemluví. Jednou z nich bylo i to, že zpěvák Tomáš Klus už dva roky nenosí snubní prstýnek! 

Stříbrný klenot se třemi sladkovodními perlami, kterými si novomanželé zpečetili svůj vztah, ale nesundal, protože by tím chtěl dát najevo krach jejich rodinné idylky, ale zkrátka a jednoduše ho ztratil! 

Zpěvák jeho ztrátu nemohl a nechtěl tajit, a tak musel s pravdou ven. Kdo by ale od Tamary čekal výčitky, pláč nebo tichou domácnost, mýlil by se. Adéle Elbel se totiž Tomáš přiznal, že nosí duplikát, který mu nechala vyrobit sama manželka a věnovala mu ho k výročí svatby. Během dvanáctihodinové show na sebe dvojice prozradila spoustu pikantností, až to překvapilo i samotného písničkáře. „Ty jsi prokecla úplně všechno, ne?“ reagoval pobaveně Tomáš na výřečnost své manželky. 

V den, kdy Tamara zpěvákovi věnovala duplikát snubního prstýnku, našla ale v boční přihrádce auta i originál, takže teď mají manželé snubní prsteny tři. Když jejich manželství přežilo v minulosti Tomášovu nevěru i ztrátu prstýnku, vypadá to, že jejich vztah už neohrozí snad vůbec nic. 

VIDEO: Tomáš a Tamara Klusovi ve studiu Blesku: Jak se vypořádali s nevěrou? 

Video
Video se připravuje ...

Tomáš a Tamara Klusovi ve studiu Blesku: Jak se vypořádali s nevěrou? David Turek

Fotogalerie
95 fotografií