Úterní den strávila rodinka Klusových v jednom pražském obchodním centru. Tomáš s Tamarou a dětmi vyrazili na premiéru nového animáku Jak vycvičit draka 3, a užili si promítání ve 4D. Všichni byli dobře naladěni, manželé se nemohli nabažit jeden druhého a zamilovanými pohledy a polibky se to jenom hemžilo.

Tomáš byl oblečen, až na tenisky, celý v černém. Tamara vsadila na šedý kabát a černé široké kalhoty. Celý večer navíc nesundala tlustou pletenou čepici, a tak se není čemu divit, že za ní v kině nikdo neseděl, protože by toho z filmu asi moc neviděl.

„Jak vycvičit draka 3. Jděte na to! Je to naprosto úžasný. My jsme dnes byli s dětmi ve 4DX sále a byl to neuvěřitelný zážitek. Alfréd, kterému je 2,5 roku, seděl celý film jak přikovaný," jásala nadšením Tamara na svém instagramu, zatímco Sandra Parmová (33) se zase přiznala, že musela sál s 1,5 dcerou předčasně opustit.

Po zhlédnutí filmu se Klusovi přesunuli do blízké cukrárny, kam je doprovodila i pohledná kamarádka. Poté, co si všichni objednali zmrzlinu, se u pokladny začali společně všichni tři objímat, a dokonce došlo i na polibky!

Zpěvákova manželka i jejich kamarádka, za přihlížení dětí, najednou začaly prohrabávat i Tomášovo pozadí a společně s hlasitým smíchem přiváděly ostatní zákazníky stojící ve frontě do rozpaků.

VIDEO: Vzkaz Tomáše Kluse ženám: Všechny jste bohyně!

Video
Video se připravuje ...

Vzkaz Tomáše Kluse ženám: Všechny jste bohyně! Marie Šilhová/BPŽ

Fotogalerie
46 fotografií