Výměna manželek byla tentokrát plná hádek, tedy aspoň v Liberci, kde se náhradní maminka Tereza nestarala o děti a domácnost dobře. Nejmenší dceru ani jednou nepřebalila a Arne navíc pojal podezření, že kouří marihuanu.

Andrea děčínskou domácnost zvládala dobře a po rozhovorech s ostatními členy domácnosti zjistila, že má o vlastní děti strach a natáčení bylo předčasně ukončeno. "Ty jsi hrozná špína," obořila se pak na Terezu mezi osmi očima. Arne, který rodinu do pořadu přihlásil, aby se Andrea přesvědčila, že lepšího muže nenajde, konstatoval, že jeho žena je nenahraditelná. "Jsi obyčejná feťačka, ho*no u cesty," obořil se na Terezu, které nebylo do smíchu.

Velmi smutné chvíle ovšem pár z Liberce prožil až po natáčení, kdy Andrea potratila, v průběhu natáčení byla totiž těhotná. „Manželka, jak byla těhotná během natáčení, tak o to miminko bohužel přišla a doktoři tvrdí, že to bylo stresem, ale na to jim manželka řekla, že si to nemyslí. Asi to takhle příroda chtěla,“ prozradil Arne televizi Nova a dodal, že jeho ženě snad udělá dobře teplejší španělské klima, právě tam se totiž rodina přestěhovala a plánuje tam i zůstat.

Fotogalerie
17 fotografií