Hlavním tématem nejnovější Výměny byla váha Tomáše a jeho synů, kteří si dopřávali hody a měli plný dům chipsů a sladkostí, kterých je Bára za společných 10 dní pracně zbavovala. Ta nyní také prozradila, že po skončení natáčení se s druhou rodinou ještě nějaký čas vídala. „Byli jsme u nich na kafi a čtyři pět hodin jsme povídali," prozradil v rozhovoru pro TN.cz Bářin partner Ota (33).

Nakonec se ale prý kontakty zpřetrhaly. „Šlo o žárlivost z Janiny strany," přiznal s tím, že Tomášovi se zamlouvalo, jak Bára v jeho domácnosti fungovala. Jenže to nechtěla jeho právoplatná partnerka slyšet. „On ji tím prudil a ona to na oplátku dávala za vinu mně,“ vysvětlovala Bára a naznačila, že její »sokyně« měla podle všeho podezření i na nevěru. „Jezdil do Prahy k doktorovi, ale ona si myslela, že jezdí za mnou," podivovala se tomu Bára. Ostatně i někteří diváci Výměny v komentářích zmiňovali, že Tomáš po náhradní ženě dost koukal.

A to i přesto, že měl nadváhu, kvůli které měl dříve sexuální problémy, jak na sebe sám práskl. Zhubnul po skončení Výměny, jak před kamerou sliboval? „Nezhubne, protože Jana nemá silnou vůli, aby ho do toho podpořila. Kdyby byl sám nebo kdyby mu Jana podporu dávala, tak by to určitě zvládl," myslí si Bára. Bohužel nejnovější zprávy o druhé rodině a jejich odtučňovací kúře už ale kvůli zmíněnému sporu s Janou nemá.

Ona sama se v reality show představila spolu s partnerem Otou a dětmi Šimonem (11) a Eliášem (2,5). Od Výměny se ale jejich život proměnil. „V pěstounské péči máme holčičku Rozárku, vzali jsme si ji přímo z porodnice. Teď jsou jí tři měsíce. Synové ji berou jako sestru, my ji bereme jako naši," pochlubila se dvojice s přírůstkem do rodiny. Kromě toho se snaží svůj vztah průběžně vylepšovat.

„Mám chlapa víc doma. Se syny chodí ven a dělají si pánskou jízdu. Já s holčičkou zůstávám doma, můžu si odpočinout, poklidit a mít svůj relax. Většinu víkendů je Ota doma a když má v práci volno, tak už tam nejezdí," chválí svého muže Bára a Ota přikyvuje. „Nejsem od Výměny gaučing typ, co jsem býval. Když mám volno, snažím se s rodinou něco podnikat," objasnil. Do budoucna by si prý chtěli našetřit i na vlastní dům.

Ovšem další účast v reality show museli asi dost rozmýšlet. „Zkusil jsem si to, prožil jsem si to a znovu už bych to opakovat nechtěl. Máme doma nějak nastavená pravidla a těch deset dnů mi ukázalo, že mi to takhle vyhovuje," říká Ota, kterému ale Jana nijak zvlášť nevadila. „Starala se o děti, měli jsme navařeno, uklizeno. Neměli jsem spolu jedinej konflikt," dodal. „Měla jsem se tam dobře, užila jsem si venkovský styl života, jezdili jsme na výlety, měli jsme spoustu zábavy," doplnila jeho slova pro TN.cz Bára.

VIDEO: Výměna manželek: „Kvůli nadváze jsem nemohl sexovat!“

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: „Kvůli nadváze jsem nemohl sexovat!“ TV Nova

 

Fotogalerie
29 fotografií