Morbidně obézní Tomáš se s náhradní maminkou Bárou vsadil o to, že do roka zhubne ze 170 kilogramů na 90.  „Samozřejmě jsem zhubnul a můžu říct, že jsme všichni dali kila dolů a pořád v tom pokračujeme,“ pochválil se Tomáš. Zároveň ale přiznal, že plánovanou operaci žaludku zatím nepodstoupil.

„Bohužel ta operace nevyšla,“ přiznal pro TV Nova zklamaně a dokonce prozradil i proč z operace sešlo. „Tam, kam jsem chodil, mi bylo řečeno, že se na operaci nehodím, že na ni nejsem připraven. Takže docházím na jinou kliniku. Tam mi tu operaci asi určitě udělají,“ svěřil se Tomáš, který se v průběhu natáčení Výměny manželek přesvědčil o tom, že nadváha ho v životě opravdu výrazně omezuje.

Náhradní maminka Bára byla totiž v průběhu natáčení velmi energická a vymýšlela samý zajímavý program. Kvůli obezitě si ale Tomáš musel nechat ujít let letadlem, protože byl příliš těžký a přes veškerou snahu se nepostavil ani na vodních lyžích. Snad tedy ve snaze zhubnout nepoleví a dokáže se zbavit nadbytečných kil, i když si možná bude muset ještě chvilku počkat.

  

Fotogalerie
28 fotografií