Jarmila si v náhradní rodině pod vládou nekompromisního Jirky prožila doslova peklo. V jednu chvíli vlastním tělem bránila malého Lukáška, na kterého zaútočila hysterická sestra Anna.

Také Jirka byl na chlapce extrémně přísný. „Když Martina není doma, dokážu si představit, že by ho zmlátil. Výchova tam byla taková, jaká byla. Nejdřív dřevo, práce, potom zábava. Ale všechno se dá říct jinak. Za celou dobu jsem neslyšela, že by toho kluka pochválil. Radila jsem Martině tolik azyláků, psycho tam bylo každý den – to, jak tam táta (myšleno Jirka - pozn. red.) řve, všechno bylo rozkaz. Myslím, že Lukáš ty prášky bral kvůli němu,“ svěřila se TN.cz náhradní manželka.

Naopak k dceři Martiny Aničce se Jirka choval úplně jinak. „Přišlo mi, že se ta holka v něm úplně zhlíží. Druhej den jsem si dovolila říct něco proti Jirkovi a už jsem byla špatná i u ní. Působilo to na mě, jako by spolu něco měli,“ svěřila se TN.cz Jarmila.

A není jediná. Jen co Výměna manželek skončila, na internetových serverech se rozjely diskuse čtenářů a diváků, kteří mají stejný názor jako Jarmila. Z jejich chování, jakým se projevovali v televizi, nabyli dojmu, že despotický Jirka má s Aničkou poměr.

Jarmila by podle svých slov Jirku nejraději zakopala deset metrů hluboko pod zem, aby už neškodil lidem. Submisivní partnerka Martina, která je bez příkazů výbušného Jirky bezradná, je ale přesvědčená, že potkala nejlepšího muže na světě a její děti ho mají rádi.

VIDEO: Výměna manželek: Vypadni od něj!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Vypadni od něj! TV Nova

Fotogalerie
20 fotografií