V dalším díle Výměny manželek se střetnou rodiny, které by se jinak možná ani nepotkaly. První z nich tvoří Ivana (38), Pavel (39) z vesnice Cep a jejich děti Tomáš (17), Kristýna (15) a Vojta (17 měsíců). Druhá rodina z Ostravy se pak skládá z Terezy (21), Marka (28) a dcery Elišky (2), kterou si Tereza přivedla z minulého vztahu.

Holčička je bohužel trochu opožděná a ve dvou měsících musela podstoupit operaci srdíčka, a tak je péče o ni náročnější. Není ale jediným jablkem sváru pro pár, který se do reality show přihlásil právě kvůli hádkám a rozporům, co jim poslední dobou ničí vztah. Markovi hlavně vadí fakt, že Tereza je nepořádná a doma vůbec neuklízí.

To bohužel na vlastní kůži pocítí i náhradní Markova partnerka Ivana, která v domácnosti na deset dní převezme otěže. Jenže nestačí se divit, jak to tam vlastně vypadá. Všude po bytě nepořádek, v koupelně stoletá špína a plesnivé krémy, odpadky jsou nahromaděné za nábytkem.

Jak si zkušená matka poradí s tímto nepořádkem a podaří se jí druhou rodinu napravit? A jak si Tereza bude počínat v rodině s pěti dětmi? Sledujte v premiérovém díle Výměny už ve středu od 20:20 na Nově.

VIDEO:  Výměna manželek: Kočičí výkaly a totální špína!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Kočičí výkaly a totální špína! TV Blesk

 

Fotogalerie
31 fotografií