Jak se během Výměny manželek Eva dozví, její náhradní manžel Petr měl dost krušnou minulost. „Tuhle polívku jsem papal v kriminále. Seděl jsem za autonehodu. Jsem chlastal, v krvi jsem měl prej asi 4,5 promile. Vezl jsem osmnáctiletého kamaráda, seděl vzadu a vrazili jsme do stromu. Jsem se to všechno dozvěděl až po třech dnech, co jsem se probral z kómatu,“ přiznal Petr šokované Evě.

Ve vězení byl před šesti lety. Trest si odpykal, ale dodnes splácí 800 000 Kč odškodné. Petrova zpověď náhradní manželku Evu naprosto rozhodila. „S ním se vůbec nedá mluvit. Když si představím, že by moje dítě sedlo do auta s takovým floutkem…,“ rozplakala se Eva.

Petr na nehodu nerad vzpomíná, vzhledem k tomu, že v autě zemřel jeho kamarád. „Chtěl jsem spáchat sebevraždu. Chtěl jsem rovnou skočit z té nemocnice, ale zabránili mi,“ dodal se svěšenou hlavou bývalý vězeň. Ten navíc podle své přítelkyně Elišky doma provozuje domácí násilí. S Eliškou se perou, fackují tak, že žena kolikrát skončila v nemocnici a jednou na něj dokonce vytáhla nůž.

VIDEO: Výměna manželek: Smrtelná autonehoda!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Smrtelná autonehoda! TV Nova

Fotogalerie
26 fotografií