Zatímco Lucie (26) žije v Praze s manželem Lukášem (27) a dcerou Nikolkou (18 měsíců) v Praze a mají partnerské problémy, Kristýna (32) s Mírou (39) z Kraslic mají hned čtyři děti – Míšu (13), Honzu (11), Dominika (8) a Mirečka (3), přesto prý mají idylický vztah.

Teprve ve Výměně manželek se obě rodiny střetnou a uvědomí si, že už asi nemůžou být rozdílnější. Nikdo z nich rozhodně netouží po tom, aby se po natáčení ještě někdy znovu potkali. To se nejlépe ukáže během setkání mezi osmi očima, kde se řeší hlavně rozdílné názory na úklid.

„Ty říkáš, že moc uklízím. Já našla po několika dnech pekáč a v něm byla plíseň. Mikrovlnka úplně špinavá,“ vyčítá Lukášovi Kristýna po pobytu v náhradní domácnosti, která jí připadala velmi zanedbaná.

VIDEO:  Výměna manželek: „Jste špíny“!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: „Jste špíny“! TV Blesk

Její partner Míra, který byl také s Lucií celý týden na nože, se za ni postaví. „Vy jste špíny, vám říkám, jak to je,“ opře se do pražského páru a pro náhradní manželku pak má ještě mnohem nevybíravější výraz. Je to podle něj totiž „p**a!“

Jak Lucie s Lukášem na urážky zareagují a co vmetou oni do tváře svým soupeřům? To se dozvíte v premiérovém díle Výměny manželek už dnes od 20:20 na Nově.

VIDEO: Hádky probíhaly i kvůli péči o děti. Lucie měla dát náhradní dceři cigaretu!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Pekelných deset dní! TV Nova

VŠE O VÝMĚNĚ MANŽELEK NAJDETE ZDE>>

Fotogalerie
35 fotografií