Náhradní manželka kroutí hlavou už jen nad tím, že si kluci nechají k obědu na talíř nandat dvě kuřecí stehna s kaší, kterou si chodí přidávat. „Takovou porci bych nesnědla ani za dva dny. Jedí hodně, ale říkají, že maminka jí také hodně,“ krčí rameny štíhlá Bára.

Jen co chlapci dojedí, sáhnou do mrazáku pro smetanovou zmrzlinu. „To máš ještě hlad po tom po obědě, že si dáš rovnou dvě zmrzliny?“ ptá se udiveně Bára staršího Lukáše. Ten zakroutí hlavou. „Ne, ale mám spíš chutě,“ přizná s tím, že ani neví, proč by mu nestačila jen jedna.

Když se vrátí morbidně obézní otec domů, Bára na něj udeří s tím, ať vytáhne váhu. Všichni si na ni povinně stoupnou a náhradní manželka se nestačí divit. Desetiletý Jakub váží 53,5 kg, starší Lukáš váží 97,8 kg a otcovi ukázala ručička na váze 174,3 kg. „Ty máš skoro kilo? Ty jsi hustej. My jsme fakt velká familie,“ směje se synovi Tomáš, který měl v době své nejtěžší váhy 215,5 kilogramů.

Po zvážení ho napadne uzavřít sázku s tím, že než Bára z rodiny odejde, nabere u nich dva kilogramy, zatímco on zhubne tři a syn Lukáš dvě kila. Jestli sázku dodrží, uvidí diváci dnes večer ve 20.20 na Nově. 

VIDEO: Výměna manželek: „Kvůli nadváze jsem nemohl sexovat!“

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: „Kvůli nadváze jsem nemohl sexovat!“ TV Nova

Fotogalerie
27 fotografií